جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > کوثری: سردار سلیمانی، پوتین را توجیه کرد که وارد جنگ با داعش شود

کوثری: سردار سلیمانی، پوتین را توجیه کرد که وارد جنگ با داعش شود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی می‌گوید: شهید سردار سلیمانی در جنگ‌های نامنظم تجربه داشت از این‌رو در افغانستان حضور پیدا کرد، بعد از افغانستان هم موضوع لبنان و بعد از آن بحث جبهه مقاومت مطرح شد.

اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی داشت، به حضور موثر این شهید بزرگوار در جبهه‌های حق علیه باطل اشاره می‌کند و تاکید داد شهید سردار سلیمانی ماهیگیری را به نیرو‌های مقاومت آموزش داد.

به گزارش خبر آنلاین، اسماعیل کوثری، که خود سابقه حضور در سپاه پاسداران را دارد، ضمن ارزیابی ابعاد شخصیتی شهید سردار سلیمانی از نظر نظامی، سیاسی و ارتباط او با مردم، گفت: ابعاد شخصیتی نظامی - سیاسی شهید سردار سلیمانی و ارتباط او با مردم به خاطر آن حس مسئولیت‌پذیری بود که داشت، چنانچه وقتی امام خمینی (ره) فرمودند که افراد برای دفاع حق از باطل به جبهه بروند، شهید سردار سلیمانی پذیرفت که لباس بسیجی و بعداً سپاه را بر تن کند. در این ۴۰ و خورده‌‎ای سال، یعنی از سال ۵۹ شهید سردار سلیمانی حتی پوتین‌هایش را هم درنیاورد. در حقیقت شهید سردار سلیمانی بنا به ضرورتی که پیش آمد، وارد این صحنه شد و باید بگوییم که امتحان بسیار خوبی داد و نمره بسیار عالی گرفت و در دوران هشت ساله دفاع مقدس که تمام و کمال در صحنه بود.

وی افزود: بعد از اینکه شهید سردار سلیمانی از جنگ بازگشت، به منطقه جنوب کرمان رفت. آن روز‌ها در مناطقی مثل سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان، اشرار و قاچاقچیان بزرگ جنایت‌هایی انجام می‌دادند و ناامنی‌هایی را در منطقه به وجود آورده بودند که همین باعث شد شهید سردار سلیمانی کاری کند که آن‌ها سلاح‌شان را کنار بگذارند، بیایند و مشغول به کار شوند.

تجربه سردار در جنگ‌های نامنظم

کوثری در ادامه تصریح کرد: نکته دیگر مربوط به جنگ افغانستان بود. شهید سردار سلیمانی در جنگ‌های نامنظم تجربه داشت از این‌رو در افغانستان حضور پیدا کرد، بعد از افغانستان هم موضوع لبنان و بعد از آن بحث جبهه مقاومت مطرح شد، همه این‌ها پی در پی بود و باید بگویم این ماموریت‌ها از طرف فرماندهی کل قوا یعنی مقام معظم رهبری به شهید سردار سلیمانی محول می‌شد و ایشان به نحو احسن ماموریت‌ها را پیش بردند که در نهایت نتیجه آن را هم در رابطه با بحث داعش مشاهده کردیم که تا چه اندازه شهید سردار سلیمانی مصمم و محکم توانست قضیه داعش را حل کند؛ بنابراین نقش او در رابطه با بحث نظامی بسیار پررنگ بود.

جلسه مهم سردار سلیمانی با پوتین

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مورد شهید سردار سلیمانی نمی‌شود تنها بُعد نظامی را در نظر گرفت، زیرا او چند بُعدی بود و بُعد سیاسی هم داشت. به این ترتیب که با توجه به اختیاراتی که مسئولان سیاسی کشور‌ها در اختیار شهید سردار سلیمانی گذاشته بودند، می‌رفت و به بهترین نحو ارتباط می‌گرفت و مسائل را مطرح می‌کرد، برای مثال در جلسه‌ای که شهید سردار سلیمانی با پوتین در رابطه با بحث داعش داشت، او مسائل را به پوتین منتقل و وی را توجیه کرد، پوتین قبول کرد، وارد عرصه شود، در جبهه مقاومت قرار بگیرد و برعلیه داعش کمک کند کما اینکه کمک پوتین از طریق هوا بسیار موثر بود.

کوثری همچنین اظهار کرد: در مورد بُعد اجتماعی شهید سردار سلیمانی باید بگویم که خودش از یک نقطه بسیار محروم مثل جنوب کرمان رشد کرده بود، بنابراین حُسن شهید سردار سلیمانی این بود که هیچ‌وقت فراموش نکرد از کجا آمده و الان در کجا قرار دارد، بنابراین با همان روحیه مردمی با مردم و مخصوصاً نیرو‌های زیردست خود رفتار می‌کردند، چنانچه بسیاری از نیرو‌ها شهید سردار سلیمانی را قلباً قبول داشتند و هم دوست داشتند که همین موضوع باعث شد او در کار‌ها و مسئولیت‌هایش بسیار موفق باشد.

شهید سردار سلیمانی ماهیگیری را به نیرو‌های جبهه مقاومت آموزش داد

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره تأثیر حضور شهید سردار سلیمانی در سپاه قدس و نقش ایشان در محور مقاومت، گفت: از آنجا که قدم‌های اول در رابطه با تشکیل جبهه مقاومت شروع شده بود، شهید سردار سلیمانی در جهت تکمیل، تقویت و کامل کردن کار، اقدامات بسیار بزرگی را انجام داد.

در نهایت باید بگویم شهید سردار سلیمانی کار را تکمیل کرد و در نهایت توانست موفقیت‌های بسیار زیادی به دست آورد، اما به نظر بنده مهم‌ترین کاری که شهید سردار سلیمانی انجام داد، آموزش‌هایی است که در صحنه نبرد چه در رابطه با بحث دفاع مقدس یا جنگ‌های نامنظم و همچنین در مورد تولید سلاح و تجهیزات انجام دادند. به این معنی که او ماهیگیری را به نیرو‌های جبهه مقاومت آموزش داد نه اینکه به آن‌ها ماهی بدهد که خودشان نتوانند کاری کنند.

کوثری خاطرنشان کرد: مقدمه تشکیل جبهه مقاومت توسط تیپ محمد رسول الله (ص) در سال ۶۱ یا همان زمان هشت ساله دفاع مقدس انجام شد، اما در جهت تکمیل جبهه مقاومت حاج قاسم کار‌های بسیار خوبی انجام داد و آموزش‌های خوبی به آن‌ها داد که باعث کامل شدن کار شد.

کوثری یادآور شد: اگر برادر بسیار عزیزمان حاج قاسم حضور داشت ما بسیار خوشحال می‌شدیم، اما در حال حاضر سردار قاآنی آن کار‌های لازم و ضروری را در سپاه قدس انجام می‌دهد بنابراین نمی‌توان گفت خلأ وجود دارد. ولی هر گلی یک بویی دارد و باید بگوییم با وجود اینکه سردار قاآنی توانمندی بسیار بالایی دارد، اما اگر حاج قاسم بود، به مراتب و مسلماً شاید خیلی بهتر بود، ولی در مجموع خلأیی مشاهده نمی‌شود.

منبع: fararu-696787

برچسب ها
نسخه اصل مطلب