جستجو
رویداد ایران > خبرها > احتمال انتقال کرونا در دوره کُمون / اهمیت دفع صحیح زباله‌های بهداشتی

احتمال انتقال کرونا در دوره کُمون / اهمیت دفع صحیح زباله‌های بهداشتی

احتمال انتقال کرونا در دوره کُمون / اهمیت دفع صحیح زباله‌های بهداشتی
یک متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه دوره کومون کروناویروس ۳ تا ۱۴ روز است، گفت: در این دوره احتمال انتقال بیماری از فرد آلوده به سایرین وجود دارد.

دکتر مسعود مردانی ، با تاکید بر اینکه در دوره کُمون یا نهفتگی فرد هیچکونه علائمی ندارد، گفت: در صورتی که ویروس از دستگاه تنفسی فرد آلوده جدا شود، می‌تواند سایرین را آلوده کند.
وی با نادرست خواندن رهاسازی ماسک و دستکش مصرف شده در کوچه و خیابان، تاکید کرد: این دست اقلام می‌توانند منشاء آلودگی باشند؛ به همین دلیل دفع بهداشتی آنها و همچنین زباله‌های بیمارستانی بسیار حایز اهمیت است تا بهداشت محیط زندگی به خطر نیفتد.
مردانی همچنین افزود: برای دور انداختن ماسک دقت کنید حتما آن را در سطل زباله در دار انداخته و در صورتی که سطل زباله فاقد درب است پیش از دور انداختن آن را درون کیسه‌ای پلاستیکی قرار دهند.


بیشتر بخوانید: 

آیا "لباس" منبعی برای انتقال ویروس کروناست؟
زباله تولید شده توسط مبتلایان باعث سرایت کرونا به دیگران می‌شود؟
وایتکس را جایگزین الکل کنید
"ماسک" در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا موثر است؟
دفع غیر بهداشتی ماسک و دستکش موجب انتشار کرونا می شود

وی در ادامه با اشاره به اینکه کروناویروس بیماری نوظهوری است، اظهار کرد: از این رو مطالعات کامل و جامعی در این فرصت کم بر روی آن نشده است که بتوانیم تمام سوالات پیرامون این ویروس را پاسخ دهیم. به عنوان مثال می‌دانیم ویروس کرونا در دمای بالا از بین می‌رود اما، نمی‌توانیم به طور دقیق بگوییم منظورمان از دمای بالا دقیقا چند درجه سانتی‌گراد است.
این متخصص بیماری‌های عفونی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق نیش پشه، افزود: پاسخ به این سوال نیز منوط به انجام مطالعات بیشتر است و اکنون نمی‌توان به آن پاسخ داد.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب