جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > (عکس) ماجرای مرگ تلخ نرجس خانعلی زاده پرستار بیمارستان میلاد لاهیجان

(عکس) ماجرای مرگ تلخ نرجس خانعلی زاده پرستار بیمارستان میلاد لاهیجان

(عکس) ماجرای مرگ تلخ نرجس خانعلی زاده پرستار بیمارستان میلاد لاهیجان
‏نرجس‌ خانعلی زاده پرستار جوان بیمارستان میلاد لاهیجان که جانش را وقف بیماران کرونایی کرد و سرانجام به علت ابتلا به کرونا درگذشت.
خبری در فضای جازی مبنی بر مرگ پرستار یکی از بیمارستان‌های استان گیلان مبنی بر کرونا دست به دست می‌شود و با وجود اینکه وزارت بهداشت هنوز مرگ این پرستار جوان را به علت کرونا تایید نکرده، اما منابع غیر رسمی از فوت نرجس خانعلی زاده به علت کرونا خبر می‌دهند.


نرجس خانعلی زاده پرستاری که فداکارانه خدمت کرد

‏نرجس خانعلی زاده پرستار ۲۵ ساله بیمارستان میلاد لاهیجان جانش را وقف بیماران کرونایی کرد و سرانجام خودش هم به دلیل ابتلا به کرونا درگذشت.

یکی از پیج‌های اینستاگرامی هم به نقل از دوست نرجس نوشت: استرس داشت وقتی داشتم میبردمش آی سی یو. بهش گفتم این عکسو میگیرم که وقتی خوب شدی با هم به این روزا بخندیم. نشد بخندیم.  
 


تسلیت سازمان نظام پرستاری

سازمان نظام پرستاری کشور،  پیام تسلیتی در پی ضایعه اسفناک درگذشت این پرستار جوان به علت آنفلوانزا خدمت خانواده محترم، بازماندگان و همچنین جامعه بزرگ پرستاری کشور به خصوص جامعه پرستاری استان گیلان  صادر کرده است.

کادر‌های پزشکی درگیر با کرونا این نکات را رعایت کنند

پزشکان و پرستاران و به طور کلی افرادی که با بیماران مبتلا به کرونا مواجه هستند به منظور پیشگیری باید نکاتی را رعایت کنند امیر سالاری، متخصص طب اورژانس و مراقبت‌های ویژه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران نکاتی را درباره اقدامات لازم برای محافظت‌های مختلف برای عدم ابتلا به کرونا اظهار کرد:

۱- طرز پوشیدن و درآوردن لباس‌های حفاظت فردی مسائله مهمی که نه تنها برای ویروس کرونا بلکه برای هر نوع بیماری عفونی باید انجام داد.

۲- جداسازی ترشحات بیمار از خودمان، بهداشت محیط، مدیریت پسماند و اجسام تیز و برنده است. اما در مورد ویروس کرونا مانند آنفلوآنزا نوع B. برای مراقبت از بیمار به طور جنرالی یعنی همراه با احتیاط تماسی یا قطرات باید باشد.
 


۳- بیمار نباید از اتاق بستری خارج شود، مگر ضرورت بالینی داشته باشد. در صورت امکان از انواع پرتابل دستگاه رادیولوژی یا سایر ابزار تشخیصی استفاده شود. بیمار قبل از خروج از اتاق باید از ماسک طبی استفاده کند.  

۴- بطور روتین و همیشگی، سطوحی که بیمار لمس می‌کند را  باید تمیز و گندزدایی کنند. باید تلاش کرد تعداد ملاقات کنندگان بیمار ضمن ثبت اسامی افرادی که به اتاق بستری بیمار مشکوک  و کارکنانی که وارد اتاق می‌شوند به حداقل ممکن تقلیل یابد.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب