جستجو
رویداد ایران > استان ها > ردپای بیمه ها در مسئله کمبود ماسک

ردپای بیمه ها در مسئله کمبود ماسک

ردپای بیمه ها در مسئله کمبود ماسک
رئیس انجمن داروسازان استان مرکزی گفت: معوقات سازمان های بیمه گر، داروخانه ها را با چالش کمبود نقدینگی مواجه کرده و آنها به دلیل محدودیت مالی اقدام به خرید حداقلی دارو و کالاهای بهداشتی می‌کنند و در چنین مواقعی به دلیل ذخیره محدود کالایی نظیر ماسک در داروخانه ها زمینه ساز کاهش عرضه آن می شود.

دکتر بهزاد احدزاده در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در سطح استان مرکزی کلیه داروخانه‌ها تمامی موجودی ماسک و موادضدعفونی کننده خود را عرضه کرده‌اند و این طور نیست که داروخانه‌ای اقدام به دپوی ماسک کرده باشند و نخواهند آنرا در اختیار مردم قرار دهند.
وی مشکل کمبود ماسک در استان را ناشی از پائین بودن موجودی داروخانه‌ها دانست و افزود: ازآنجاکه داروخانه‌ها آمادگی پذیرش تقاضای حجم بالای خرید ماسک و موادضدعفونی کننده را از سوی مردم نداشتند لذا بلافاصله با هجوم مردم جهت خرید این کالای بهداشتی موجودی داروخانه‌ها به اتمام رسید.
وی در ادامه به مطالبات داروخانه‌ها از سازمان‌های بیمه‌گر اشاره کرد و افزود: متاسفانه معوقات پرداختی افزون بر یکسال سازمان‌های بیمه‌گر، داروخانه ها را با چالش کمبود نقدینگی مواجه کرده و طبیعتا به دلیل محدودیت مالی اقدام به خرید حداقلی دارو و کالاهای بهداشتی می‌کنند و در چنین مواقعی به دلیل کمبود دپوی کالایی نظیر ماسک در مواقع اضطراری و تقاضای بالای مردم، با کمبود مواجه می‌شویم.
رئیس انجمن داروسازان استان مرکزی تاکید کرد: به دلیل محدودیت نقدینگی موجود در بین داروخانه ها متاثر از تاخیر در پرداخت مطالبات بیمه ای، این مراکز حتی توان خرید و عرضه ماسک در سطح انبوه را نیز ندارند و بالتبع در سریعترین زمان ممکن مقدار ماسک محدود خریداری شده به دلیل تقاضای بالای مردمی به اتمام می‌رسد.
وی همچنین به افزایش ظرفیت تولید کارخانه‌های تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از دلایل کمبود ماسک در سطح جامعه اولویت عرضه آن به مراکز درمانی، بیمارستانی و دولتی به عنوان فضاهای پرخطر است و از این رو مراکز تولیدی با افزایش میزان تولید به دنبال رفع کمبودی آن در جامعه هستند.
دکتر احدزاده همچنین به افزایش قیمت ماسک نیز اشاره کرد و افزود: قیمت ماسک‌های معمولی بسته به کیفیت تولید در قبل از شیوع کروناویروس بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان بود، اما در حال حاضر با افزایش قیمتی نزدیک به دو هزار و ۷۰۰ تا سه هزار تومان مواجه شده است.
وی با درخواست از دستگاه های نظارتی مبنی بر نظارت بر قیمت ماسک و موادضدعفونی کننده گفت: علت اصلی گرانی قیمت ماسک افزایش نرخ آن در کارخانه‌های تولیدی است و داروخانه ها به استناد نرخ فاکتور خریدی که از شرکت دریافت می‌کنند آنرا به دست مصرف کننده می‌رسانند.
رئیس انجمن داروسازان استان مرکزی همچنین خواستار اطلاع رسانی دقیق و روشنگری در خصوص بیماری کرونا در جامعه شد و افزود: نباید فرآیند اطلاع رسانی در خصوص این بیماری منجر به تشویش اذهان عمومی و نگرانی در بین جامعه شود بلکه باید به نحوی اطلاع رسانی و آموزش داده شود تا آرامش در فضای عمومی کشور برقرار شود و در عین حال مردم را نسبت به رعایت بهداشت فردی حساس کرد.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب