جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > فصل هفتم «ریک و مورتی»؛ بازگشت متفاوت دانشمند دیوانه و نوه‌اش

فصل هفتم «ریک و مورتی»؛ بازگشت متفاوت دانشمند دیوانه و نوه‌اش

فصل هفتم «ریک و مورتی» نظرات متفاوت و متضادی را از سوی مخاطبان و منتقدان به دنبال داشته است؛ بعضی‌ها نشانه‌های مرگ سریال را در آن دیده‌اند و بعضی‌ها روی جذابیت‌های ادامه‌دار آن انگشت گذاشته‌اند.

فرادید| «ریک و مورتی» یک سریال کمدی انیمیشن با حال و هوای علمی تخیلی است که فصل اول آن در سال 2013 پخش شد و به تازگی پخش فصل هفتم آن آغاز شده است. شخصیت‌های اصلی این سریال یک دانشمند عجیب و غریب به اسم ریک و نوۀ نوجوان او به اسم مورتی هستند؛ داستان سریال نیز ترکیبی از ماجراهای خانوادگی و ماجراجویی‌های علمی شگفت‌انگیز و غیرعادی این شخصیت‌ها است.

به گزارش فرادید؛ فصل ششم «ریک و مورتی» که سال گذشته پخش شد، یک موفقیت دیگر در کارنامۀ این انیمیشن موفق و پرمخاطب بود اما فصل هفتم، اگر صرفا از روی امتیازات بخواهیم نتیجه‌گیری کنیم، بدترین فصل این سریال تا به امروز بوده است.

آلن سپینوال از Rolling Stone:

با وجود تغییر صداپیشگان شخصیت‌های ریک و مورتی، هنوز هم صدای آن‌ها آنچه که باید داشته باشد را دارد؛ گرچه جنبۀ کمدی صداگذاری سریال در قویترین و بهترین حد خودش نیست.

آلبرتو کارلوس از Espinof:

اپیزودهای این فصل تا حدی مفرح و هوشمندانه هستند اما به شدت نامنسجم و نامرتبط به نظر می‌رسند. شاید دلیلش این باشد که سازندگان سریال در پیدا کردن یک مسیر و جهت تازه برای داستان شکست خورده‌اند.

سامانتا نلسون از IGN Movies:

دو اپیزود اول فصل هفتم همان جنس شوخی‌های متفاوت، همان عمق عاطفی و همان جلوۀ بصری عجیب و غریبی را دارد که در کل سریال «ریک و مورتی» را به یک سریال تماشایی تبدیل کرده است.

منبع: faradeed-157329

برچسب ها
نسخه اصل مطلب