جستجو
رویداد ایران > خبرها > پاستیل و خواص آن برای استخوان، مفاصل و سایر فواید

پاستیل و خواص آن برای استخوان، مفاصل و سایر فواید

پاستیل و خواص آن برای استخوان، مفاصل و سایر فواید
در خوشمزه بودن پاستیل شکی نیست. این‌ هیجان انگیز خوشمزه در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد؛ اما مثل هر خوراکی دیگری باید خواص و مضرات آن را بررسی کرد تا بتوان با خیال راحت سراغش رفت. در این مقاله شما را با واقعیت‌هایی جالب درباره پاستیل و همچنین خوبی‌ها و مضراتش برای سلامت آشنا خواهیم کرد.



پاستیل از کجا آمد؟

سال 1922 مرد شیرینی سازی به نام «هانس رایگل» در بن آلمان ترکیب پاستیل را ابداع کرد و از آن موقع به بعد این خوراکی به صورت گسترده در دنیا مورد استفاده قرار گرفت. جالب است بدانید «هاریبو» که نام یکی از بزرگترین و بهترین تولید کننده‌های پاستیل دنیاست، نامش را از نام تجاری همین آقا گرفته است؛ Hans Riegel Bonn. (اگر دو حرف اول هر قسمت را کنار هم بگذارید به هاریبو می‌رسید.)


معروف‌ترین شکل پاستیل مدل خرسی آن و بعد نوشابه‌ای است. در کنار هاریبو برندهای دیگری مثل ببتو هم در سطح جهانی فعالیت می‌کنند. در کشور ما شیبا سال‌هاست که تولید کننده پاستیل حلال است. برای خرید پاستیل بسته به میزان مصرفتان می‌توانید سراغ خرید پاستیل در بسته بندی های معمولی یا سطلی بروید.


پاستیل برای استخوان‌ها خوب است؟

یکی از مسائلی که درباره پاستیل گفته می‌شود، خاصیت آن برای استخوان‌هاست. گفته می‌شود ژلاتین موجود در این خوراکی منبعی غنی از پروتئین است و به همین دلیل می‌تواند برای بدن مفید واقع شود. بعضی‌ها پا را فراتر هم می‌گذارند و پاستیل را ضد پوکی استخوان می‌ دانند.

 


فواید خوردن پاستیل

 

برای دندان مفید است یا نه؟

در حالی که خیلی‌ها می‌گویند ساختار ژلاتینی پاستیل باعث تقویت دندان‌ها می‌شود، عده دیگری هم می‌گویند این ماده به دلیل چسبنده بودن می‌تواند خیلی سریع و راحت منجر به خرابی دندان شود. به همین دلیل بعد از خوردن این خوراکی باید بلافاصله مسواک زد.


آیا می‌تواند مکمل غذایی باشد؟

واقعیت این است که ویتامین‌ها و کلسیم موجود در این خوراکی بسیار کمتر از میزان مورد نیاز بدن است و تنها با خوردن حجم زیادی از آن شاید بتوان به بخشی از مواد مورد نیاز بدن دست یافت.


•    خوردن میزان بالای پاستیل بالا رفتن ناگهانی قند خون و انسولین را به دنبال خواهد داشت که باعث افزایش تعداد دفعات گرسنگی در طول روز و در نتیجه چاقی می‌شود.


•    این عملکرد پاستیل شبیه نوشابه است. بر خلاف نوشابه های زیرو و بدون قند برندهایی مثل کوکاکولا، فانتا، سون آپ و پپسی، نوشابه‌های معمولی گاز دار قند خون را به صورت ناگهانی بالا می‌برند. این اتفاق باعث می‌شود مدت زمان کوتاهی احساس سیری کنید اما خیلی زود دوباره گرسنه شوید و سراغ غذا و نوشابه قوطی یا خانواده همراهش را بگیرید. البته تحقیقات درباره نوشابه‌های زیرو هم ادامه دارد.


بنابراین وعده‌های غذایی سالم را به طور کامل دریافت کنید و از پاستیل و سایر خوراکی‌های شیرین به مقدار کم استفاده کنید تا به جای مضرات، از خواص آن بهره مند شوید.


چه قدر پاستیل در طول روز مجاز است؟

استفاده از خوراکی‌ها در حد کم و متوسط در شرایط معمولی نباید ایجاد کننده مشکل خاصی باشد؛ اما اگر این مقدار از حد تعادل بیشتر شود، احتمال اینکه بتواند مشکلاتی را برای بدن به دنبال داشته باشد، بیشتر و بیشتر خواهد شد.


بعضی محققان تغذیه می‌گویند مصرف تا 50 گرم شکلات و پاستیل در طول روز بدون مانع است؛ اما واقعیت این است که چون ارزش غذایی این مواد کم است و میزان کالری بالایی دارند، ممکن است باعث چاقی و مشکلات ناشی از آن شوند. به همین دلیل سعی کنید این میزان را هم کمتر کرده و مصرف این خوراکی‌ها را خیلی خیلی محدود کنید.



برچسب ها
نسخه اصل مطلب