جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > یک شکست بزرگ دیگر برای ویندوز ۱۱

یک شکست بزرگ دیگر برای ویندوز ۱۱

یکی از دلایل اصلی نامحبوب ماندن ویندوز ۱۱، الزامات سخت افزاری برای ارتقای آن است که باعث شده است بسیاری از رایانه‌های شخصی قدیمی، حتی اگر بخواهند هم نتوانند به آن ارتقاء پیدا کنند.

با گذشت ۲ سال از عمر ویندوز ۱۱ مایکروسافت، این سیستم عامل هنوز سهم کمتری از ویندوز ۱۰ دارد.

بررسی شرکت تِک اسپات از بازار سیستم عامل ویندوز مایکروسافت، نشان داد ویندوز ۱۱ هنوز نتوانسته است کاربران را به ارتقای سیستم خود مجاب کند.

طبق بررسی صورت گرفته از آمار استات کانتر برای سپتامبر، ویندوز ۱۱ اکنون ۲۳.۶ درصد از بازار ویندوز را در اختیار دارد.

با توجه به این که دو سال از عمر این ویندوز می‌گذرد، این سیستم عامل دسکتاپ، هنوز نتوانسته است رشد قابل ملاحظه‌ای پیدا کند و بدتر از آن، این است که سهمش از آوریل سال ۲۰۲۳ که ۲۳.۱ درصد بود، تغییر چندانی نداشته است. به عبارت دیگر، ویندوز ۱۱ در پنج ماه گذشته، تنها رشد ۰.۵ درصدی داشته که عملکرد بسیار ضعیفی است.

در مقابل، ویندوز ۱۰، سهم ۷۱.۶ درصدی از بازار سیستم عامل دسکتاپ دارد و سهم ویندوز ۷، به ۳.۳ درصد کاهش پیدا کرده است. در حالی که ویندوز ۱۰ موفق شده است از ویندوز ۷ و همچنین ویندوز ۱۱ از نظر سهم بازار سبقت بگیرد، مطمئنا ویندوز ۱۱ قادر نیست در شش ماه آینده، رتبه نخست این بازار را کسب کند.

یکی از دلایل اصلی نامحبوب ماندن ویندوز ۱۱، الزامات سخت افزاری برای ارتقای آن است که باعث شده است بسیاری از رایانه‌های شخصی قدیمی، حتی اگر بخواهند هم نتوانند به آن ارتقاء پیدا کنند.

ضرورت ارتقای قطعات سخت افزاری، باعث شده است بسیاری از کاربران تمایلی به ارتقاء به ویندوز ۱۱ نداشته باشند، به خصوص با توجه به این که، ویندوز ۱۱ عملا تغییر چندانی نسبت به ویندوز ۱۰ پیدا نکرده است.

بر اساس گزارش تِک رادار، احتمالا نرخ پذیرش ویندوز ۱۱ همچنان اندک خواهد ماند مگر این که پایان پشتیبانی از سیستم‌های ویندوز ۱۰، باعث شود نرخ مهاجرت به آن سرعت پیدا کند.

منبع: ایسنا

منبع: faradeed-155953

برچسب ها
نسخه اصل مطلب