اظهارات جالب رائفیپور درباره دزدیدن احمدینژاد توسط اسرائیل!
آنطور که گفته میشود. سفر احمدینژاد در پاسخ به دعوت رسمی دولت و دانشگاه گواتمالا است، اما بسیاری میدانند گواتمالا از امنیت کافی برای سفر برخوردار نیست.
به گزارش آرمان ملی، مشخص بود مانند همیشه برای مطرح شدن نامش با اقدامی جنجالی به عرصه ورود پیدا خواهد کرد و این بار سفر به گواتمالا سوژه خوبی برای احمدینژاد شد و البته علیاکبر جوانفکر هم همراه او بود.
سایت دولت بهار نزدیک به احمدینژاد صبح پنجشنبه نوشت: «دکتر احمدینژاد امروز (پنجشنبه) در پاسخ به دعوت رسمی دولت و دانشگاه گواتمالا، عازم این کشور بود تا در یک سمپوزیوم علمی و پژوهشی پیرامون مدیریت جامع منابع آب در جهان شرکت کند، اما با اقدام غیرمعمول عوامل امنیتی و توقیف پاسپورت، این سفر به تعویق افتاد.»
صابریننیوز توضیح داده است: «بر اساس اخبار واصله از یک منبع آگاه، با توجه به وضعیت شکننده سیاسی در گواتمالا و همچنین وجود گزارشهایی مبنی بر احتمال وقوع شرایط امنیتی در این کشور، سفر آقای محمود احمدینژاد بهعنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و یک مقام رسمی سیاسی به گواتمالا لغو شده و به ایشان نیز توصیه شده با توجه به تحریمهای بینالمللی و احتمال بازداشت، این سفر را انجام ندهند»
تسنیم هم نوشت: «بعضی منابع امنیتی به تسنیم گفتند که پیشتر برخی دستگاههای امنیتی با توجه به وضعیت کشور گواتمالا و امکان تهدیدات امنیتی برای او در این سفر به وی گفته بودند که از این سفر خودداری کند. به گفته این منابع، ایران در کشور گواتمالا سفارتخانه فعالی ندارد و از طرف دیگر رژیمصهیونیستی و بعضی گروهها نیز در این کشور فعالیت قابلتوجهی دارند.
این منابع گفتند که با توجه به اعلام پیشین به آقای احمدینژاد و همچنین جلوگیری از خطرات احتمالی امنیتی این سفر برای این مقام سابق کشورمان، از سفر پنجشنبه او به گواتمالا ممانعت به عمل آمد؛ رعایت جوانب امنیتی برای هرکدام از مقامات فعلی و سابق، صرفنظر از مواضع سیاسی آنها، جزو مسائلی است که دستگاههای امنیتی بهصورت معمول به آن توجه دارند.»
فرصتی برای مطرح شدن احمدینژاد
بهطور طبیعی او باید به منزل بازمیگشت، اما از آنجا که فرصت خوبی برای مطرح شدن بود، از این کار امتناع کرد و در فرودگاه ماند و این حضور سبب شد تا برخی مدعی تحصن رئیسجمهور اسبق کشور شوند.
احمدینژاد از این فرصت برای گفتگو با مردم و پذیرفتن عکس یادگاری انداختن با آنها استفاده کرد. تابناک نوشت: «هواداران محمود احمدینژاد ویدئویی از او منتشر کردهاند که عدهای دورش جمع شدهاند و با او عکس یادگیری میگیرند؛ مسالهای که باعث ذوقزدگی احمدینژاد شده است.»
نکته قابل تامل آنجاست که سایت دولت بهار اقدامات احمدینژاد را با تیتر «گفتوگوی صمیمانه دکتر احمدینژاد با بانوان هموطن در فرودگاه امام (ره)» منتشر کرد و همچنین نوشت: «یکی از افراد در گفتگو با احمدینژاد اظهار داشته که «آقای دکتر نان سر سفره و سقف بالای سرم را اول از خدا بعد از شما دارم.» یا فرد دیگری میگوید: «آقای دکتر ما همیشه دعاگوی شما هستیم.» برخی دیگر از این موضوع به نحوی دیگری بهرهبرداری کردند.»
دولت بهار نوشت: «اصرار عدهای در داخل بر اجرای تحریم آمریکا! آقای جو بایدن رئیس دولت آمریکا دکتر احمدینژاد را تحریم کرده است. دولت گواتمالا در نزدیکی آمریکا، با بیاعتنایی به اقدام آقای جو بایدن، از دکتر احمدینژاد رسما دعوت کرده است تا در یک سمپوزیوم بینالمللی در گواتمالاسیتی شرکت کند. بسیار عجیب است که عدهای در داخل کشور اصرار دارند با ممانعت از انجام سفر دکتر احمدینژاد، تحریم آمریکا را به اجرا در آورند!»
ایراد به تعهد احمدینژاد
در نهایت تسنیم اعلام کرد: «ساعت ۲۳و۵۰ پنجشنبه اعلام شد که «محمود احمدینژاد» رئیسجمهور اسبق کشورمان با پذیرش مسئولیت امنیتی سفر خود به گواتمالا، مجوز خروج از کشور را دریافت کرد.»، اما حواشی پایان نیافت چنانکه سایت دولت بهار نوشت: «ادعا کردهاند که به سبب نگران بودن نسبت به امنیت دکتر احمدینژاد، با سفر ایشان به گواتمالا مخالفت شده است! اگر آنها به راستی نگران امنیت ایشان بوده و هستند، آیا بهتر نبود بهجای ممانعت از همراه شدن محافظان در این سفر، شمار آنها را افزایش میدادند؟
ادعا کردهاند که دکتر احمدینژاد کتبا تعهد داده و مسئولیت تبعات امنیتی سفرش به گواتمالا را پذیرفته است! اکنون باید به این سوال پاسخ قانعکنندهای داده شود که چگونه ممکن است مقامات مسئول تامین امنیت کشور که بالاترین و مهمترین مسئولیتشان، تامین امنیت آحاد جامعه است، مسئولیت حفظ امنیت شخصیتی مانند دکتر احمدینژاد را از خود سلب کرده و آن را متوجه خود ایشان میدانند؟!»
دو نظر متفاوت درباره یک سفر
علیاکبر رائفیپور با انتشار پستی در توییتر به ماجرای ممنوعالخروجی محمود احمدینژاد رئیسجمهور اسبق ایران واکنش نشان داد. او نوشت: «ایران در گواتمالا سفیر ندارد. از طرفی کشور بسیار بیدر و پیکری است و البته حیاط خلوت اسرائیل! با توجه به تحریم احمدینژاد، احتمال ربایش او توسط صهیونیستها بالاست و طبعا چنین اتفاقی تبعات زیادی برای ایران دارد. بله. به احتمال بسیار زیاد این اقدام دستگاه امنیتی صیانت از رئیسجمهور اسبق کشورمان است.» از سوی دیگر رضا رشیدپور مجری سابق صداو سیما نوشت: «درتارنمای جهانی https://www.worldconferencealerts.com هیچ اطلاعاتی درباره کنفرانس مدیریت منابع آبی در گواتمالا در ماه اکتبر وجود ندارد.»
چرا نباید سفر میکرد؟
آنطور که گفته میشود. سفر احمدینژاد در پاسخ به دعوت رسمی دولت و دانشگاه گواتمالا است، اما بسیاری میدانند گواتمالا از امنیت کافی برای سفر برخوردار نیست. از سوی دیگر ایران در گواتمالا سفارتخانه ندارد و گزارشهایی نیز مبنی بر نفوذ بالای رژیم صهیونیستی در این کشور منتشر شده است، اما مهمترین موضوع به وضعیت سیاسی آشفته و ناامنی گواتمالا بازمیگردد چنانکه کمتر از دو ماه پیش برناردو آرِبالو (Bernardo Arévalo) رئیسجمهوری منتخب گواتمالا گفت: «ما شاهد کودتایی در حال انجام هستیم که در آن از سیستم قضائی برای نقض خودِ عدالت استفاده میشود و اراده مردمی که آزادانه در صندوقهای رای در ۲۰ اوت (۲۹ مرداد) ابراز شده است، مورد تمسخر قرار میگیرد.» در چنین فضایی احمدینژاد برای حضور در این کشور اصرار داشت.
منبع: fararu-671201