جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > چرا نباید به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از شبکه های اجتماعی را داد؟

چرا نباید به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از شبکه های اجتماعی را داد؟

در ادامه می خواهیم ببینیم استفاده از شبکه های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۳ سال با چه خطراتی همراه است.

استفاده از شبکه های اجتماعی می تواند رشد کودک را تحت تأثیر قرار دهد و حتی او را دچار بلوغ زودرس کند. شاید به نظرتان ایرادی نداشته باشد که کودک تان زیر نظر شما از شبکه های اجتماعی استفاده کند، اما مضرات این شبکه ها از بسیاری جهات به فوایدشان می چربد.

والدین نمی توانند یک به یک قدم های کودک خود را در شبکه های اجتماعی کنترل کنند، چرا که ممکن است تنها یک کلیک با یک خطر بالقوه فاصله داشته باشند و احتمالاً حتی از آن باخبر نباشند.

در ادامه می خواهیم ببینیم استفاده از شبکه های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۳ سال با چه خطراتی همراه است.

۱- با دنیایی متفاوت از زندگی واقعی مواجه خواهند شد

قلدری در شبکه های مجازی می تواند به مراتب بدتر از قلدری در زندگی واقعی باشد، چرا که آن افراد می توانند آزادانه عمل کنند و در اغلب موارد هم این کار را به صورت ناشناس انجام می دهند. گرچه قلدری مجازی برای هر فردی در هر سنی می تواند رخ دهد، اما کودکان زیر ۱۳ سال بیشتر از بقیه تحت تأثیر آن قرار می گیرند چون اعتماد به نفس آن ها هنوز در حال شکل گیری است.

به همین دلیل، قلدری کودکان را وامی دارد برای کسب تأیید مجازی تلاش کنند، امری که می تواند از کنترل خارج شود. آزارهای کلامی می تواند باعث اضطراب هم شود، امری که ممکن است به تجربه ی حملات عصبی بیانجامد. حتی این احتمال وجود دارد که قلدری مجازی کودک را به سمت خودزنی سوق دهد.

۴- ممکن است درگیر اضطراب شوند

چه مُد و فشن باشد، چه رقص و چه نوعی بازی، هر چه می گذرد کودکان بیشتر به این چیزها علاقمند می شوند. اما مشکل این است که ترندهایی وجود دارد که می تواند زندگی کودک را به خطر اندارند. تا به امروز ترندها و چالش های زیادی در شبکه های اجتماعی غیر قابل پیش بینی و بسیار خطرناک از آب درآمده است.

۶- ممکن است هدف کلاهبرداری اینترنتی قرار گیرند

45

کودکان برای اسکیمرها و سارقان هویت یک نعمت اند (اسکیمرها با کپی برداری از اطلاعات کارت اعتباری افراد از حساب بانکی آن ها برداشت غیرمجاز می کنند و سارقان هویت با سرقت اطلاعات مالی یا هویتی افراد در فضای مجازی، هویت آن ها را جعل می کنند)، چرا که با شگردهای این افراد آشنایی ندارند و می توانند به راحتی در دام شان بیافتند. کلاهبرداران اینترنتی با فریب و سوء استفاده از کودک تان می توانند به اطلاعات مالی و هویتی شما دسترسی پیدا کنند.

منبع: روزیاتو

منبع: faradeed-155514

برچسب ها
نسخه اصل مطلب