جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > با خواندن این خبر احساس پیری می‌کنید؛ مایکروسافت ورد ۴۰ ساله شد!

با خواندن این خبر احساس پیری می‌کنید؛ مایکروسافت ورد ۴۰ ساله شد!

امروزه مایکروسافت ورد یکی از ضروری‌ترین ابزارها روی کامپیوتر اکثر کاربران اداری و حتی کاربران عادی است. سفر جذاب این نرم‌افزار پرکاربرد و محبوب در ۲۹ سپتامبر ۱۹۸۳ و با انتشار نسخه‌ی ۱٫۰ آغاز شد و در آن زمان برنامه‌ای مبتکرانه بود.

نرم‌افزار واژه‌پرداز Word مایکروسافت از زمان شروع فعالیت خود در سال ۱۹۸۳، راه درازی را پیموده و امروزه در اکثر ادارات جهان مورداستفاده قرار می‌گیرد.

امروزه مایکروسافت ورد یکی از ضروری‌ترین ابزارها روی کامپیوتر اکثر کاربران اداری و حتی کاربران عادی است. سفر جذاب این نرم‌افزار پرکاربرد و محبوب در ۲۹ سپتامبر ۱۹۸۳ و با انتشار نسخه‌ی ۱٫۰ آغاز شد و در آن زمان برنامه‌ای مبتکرانه بود.

مایکروسافت در سپتامبر ۱۹۸۳ هنوز اولین نسخه‌ی ویندوز را منتشر نکرده بود. نسخه‌ی اولیه‌ی این برنامه برای رایانه‌های شخصی مبتنی‌بر DOS و به‌خصوص MS-DOS مایکروسافت و Xenix (سیستم‌عامل مبتنی‌بر یونیکس) دردسترس قرار گرفت. در نهایت Word 1.0 به مکینتاش و ویندوز راه پیدا کرد اما نسخه‌ی هر سیستم‌عامل نسبت‌ به دیگری تفاوت‌هایی داشت.

مایکروسافت نسخه‌هایی از Word را برای DOS، ویندوز و مک منتشر کرد و سال ۱۹۹۳ شاهد حذف همیشگی نسخه‌ی DOS بودیم. البته نسخه‌های جدید نرم‌افزار مذکور تا همین امروز همچنان برای ویندوز و مک منتشر می‌شود.

Word سال ۱۹۹۰ به‌همراه اکسل و پاورپوینت با مجموعه‌ی آفیس مایکروسافت ادغام شد. این محصولات درحال‌حاضر به‌عنوان بخشی از مجموعه‌ی آفیس ۲۰۲۱ یا اشتراک Microsoft 365 در قالب بسته‌ نرم‌افزاری به‌ فروش می‌رسند.

راه درازی که Word پیموده است

همان‌طورکه XDA اشاره می‌کند، Word از آغازی ساده به یکی از محبوب‌ترین ابزارهای اداری جهان تبدیل شده و تقریباً همه‌ی کاربران کامپیوتر به‌نوعی با نرم‌افزار مذکور آشنا هستند.

این برنامه درحال‌حاضر حتی برای سیستم‌عامل‌های موبایلی مثل اندروید و iOS نیز دردسترس قرار گرفته و کاربران می‌توانند از نسخه‌ی تحت‌وب نیز استفاده کنند.

امروزه Word قابلیت‌های بسیار زیادی دارد. این برنامه علاوه‌بر ویژگی‌های قالب‌بندی پیچیده به شما اجازه می‌دهد تصاویر، اشکال، فیلم و حتی اشیاء سه‌بعدی را به اسناد خود اضافه کنید.

به‌طور طبیعی امکان چاپ بسیاری از این نوع محتوا وجود ندارد اما ماهیت اسناد درحال‌حاضر بر جنبه‌ی دیجیتالی آن‌ها متمرکز شده و بدین‌ترتیب اگر سندی را برای اشتراک‌گذاری روی لپ‌ تاپ یا دسکتاپ می‌سازید، چنین امکاناتی می‌توانند مفید واقع شوند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: faradeed-154614

برچسب ها
نسخه اصل مطلب