چرا «عشق کوفی» مثل «مختارنامه» نشد؟
به گزارش خبرنگار تلویزیون «هنرآنلاین»، در طول هفتههای گذشته و همزمان با ایام اربعین حسینی، سریال «عشق کوفی» به پایان رسید. البته این سریال تنها مجموعه نمایشی نبود که قسمت پایانی خود را بر روی آنتن برد، بلکه سریال «بازپرس» نیز به پایان راه خود رسید.
اما بر اساس آخرین نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما در خصوص میزان تماشای سریالهای در حال پخش صداوسیما از نگاه مخاطبان، مجموعه تلویزیونی «بازپرس» با ۲۲.۵ درصد بیننده در میان پاسخگویان، پرمخاطبترین سریال ماه اخیر تلویزیون شده و «عشق کوفی» با میزان بیننده ۱۳.۴ درصد در جایگاه دوم قرار گرفته است.
اما شاید برای بسیاری این سوال مطرح باشد که چرا «بازپرس» توانسته گوی رقابت را از «عشق کوفی» برباید؟ آنهم «عشق کوفی» که نسبت به «بازپرس» با سر و صدای بیشتری آمد و با وجود پایانبندی نسبتا خوب، بسیار بی سر و صدا به کار خود پایان داد.
تبلیغات رسانه ای و تلویزیونی سازمان هنری اوج برای «عشق کوفی» کم نبود و می توان گفت که این تبلیغات توسط سیما اگر بیشتر از «بازپرس» نبوده باشد، کمتر هم نبوده است؛ بنابراین نمیتوان گفت که تبلیغات بیشتر باعث شده تا «بازپرس» بیشتر دیده شود.
در مجموع، کارگردانی و حتی فیلمنامه کار هم نمره قابل قبولی را دریافت کرد. عشق کوفی در تمامی این موارد از استانداردهای لازم برای یک تولید خوب برخوردار بود. با این حال، هر چند در این یادداشت به برخی دلایلی که در کمتر دیده شدن این سریال موثر بوده است اشاره کردیم، اما بدون شک مقایسه بین آمار مخاطبان بازپرس و عشق کوفی یادآور این نکته نیز هست که مخاطبان بیش از گذشته به سریال هایی علاقه نشان میدهند که دارای داستان های واقعی است و با مشکلات روز جامعه شان پیوند دارد، اما از آن طرف عشق کوفی فتح بابی است برای اینکه از این پس با رفع نقصها، سیما بیش از قبل به ساخت کارهای تاریخی فاخر اهتمام بورزد.
منبع: honaronline-184716