جستجو
رویداد ایران > خبرها > هر آنچه درباره‌ی کاشت ناخن ژله‌ای باید بدانید

هر آنچه درباره‌ی کاشت ناخن ژله‌ای باید بدانید

هر آنچه درباره‌ی کاشت ناخن ژله‌ای باید بدانید
امروزه اگر ناخن‌های زیبا و جذاب بخواهید، انتخاب‌های زیادی دارید که یکی از آن‌ها کاشت ناخن ژله‌ای است.
 تا همین چند وقت پیش، اگر ناخن‌هایی کشیده و زیبا می‌خواستید، کاشت ناخن‌های اکریلیک، تنها راه ممکن بود. ناخن اکریلیک که آن‌را بیشتر با نام ناخن مصنوعی می‌شناسیم. ناخن مصنوعی که در گذشته استفاده می‌شد، ویژگی خاصی نداشت و تکه پلاستیکی بود که به حالت ناخن شکل گرفته بود.
این امر باعث می‌شد تا ناخن‌های مصنوعی قدیمی، به لحاظ زیبایی حرفی برای گفتن نداشته باشند. اما امروزه انواعی از ناخن‌های مصنوعی را در بازار شاهد هستیم که ظاهری کاملا طبیعی دارند و از استقامت خوبی هم برخوردار هستند.

عبارت اکریلیک در این‌گونه ناخن‌ها، مخفف واژه متاکریلات است. متاکریلات از ترکیب مونومر مایع و پودر پلیمر به‌دست می‌آید. پودر پلیمر به کار رفته در ناخن‌های مصنوعی را شیمی دان‌ها به اختصار PMMA می‌نامند. حضور این ماده شیمیایی به دوام و استقامت ناخن‌های مصنوعی کمک می‌کند. مونومر مایع زمانی که در مجاورت پودر پلیمر قرار می‌گیرد، باعث ایجاد واکنش و تولید فیبر می‌شود، در نهایت هم پس از خشک شدن، حالتی همانند حالت ناخن طبیعی را بر روی پوست خواهیم دید.
اما امروزه اگر ناخن‌های زیبا و جذاب بخواهید، انتخاب‌های بیشتری دارید که یکی از آن‌ها کاشت ناخن ژله‌ای است.
ناخن ژله‌ای به خودی خود تکنیک جدیدی نیست، اما علی رغم متداول بودن لاک‌های ژله‌ای، تکنیک کاشت ناخن ژله‌ای نسبتا ناشناخته است. بالاخره کاشت ناخن ژله‌ای چیست و چه تفاوتی میان کاشت ناخن ژله‌ای و کاشت ناخن اکریلیک وجود دارد؟
کاشت ناخن ژله‌ای چگونه است؟
کاشت ناخن ژله‌ای و اکریلیک عین هم نیستند، اما شباهت‌هایی به هم دارند. اکریلیک یک فرایند دو مرحله‌ای است که شامل ترکیب مایعی با پودر منومر و خمیر درست کردن و این خمیر را به شکل ناخن درآوردن، و سپس در معرض هوا خشک شدن می‌شود. اما در کاشت ناخن ژله‌ای از ژل سخت استفاده شده و ناخن در معرض اشعه UV قرار می‌گیرد. ژل سخت، معمول‌ترین نوع ژل است که برای کاشت ناخن ژله‌ای به کار می‌رود، اما جدا کردن آن کمی سخت‌تر است.
کاشت ژله‌ای به نسبت کاشت پودری نازک‌تر، واقعی‌تر و ظریف‌تر است و در عین حال گران‌تر از کاشت اکریلیک می‌باشد. این کاشت با آب و هوای مرطوب سازگاری بیشتری دارد و ماندگاری آن در هوای مرطوب بیشتر است و به طور معمول این نوع کاشت در هوای خشک ترک برمی‌دارد. در این روش مواد ژل به صورت آماده خریداری شده و آن را بعد از مواد ضد قارچ روی ناخن می‌گذارند و در دستگاه یووی قرار می‌دهند تا خشک شود.

کاشت ناخن ژله‌ای برای چه کسانی مناسب‌تر است؟
این کاشت برای افرادی که ناخنی ظریف و براق می‌خواهند، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج می‌برند و همچنین در مناطق مرطوب زندگی می‌کنند مناسب می‌باشد. برای ماندگاری بیشتر این کاشت نیاز به توانایی‌های یک ناخن کار حرفه‌ای و مواد مناسب و خشک نبودن آب و هوا است.
مزایای کاشت ناخن ژله‌ای
معایب کاشت ناخن ژله‌ای
برچسب ها
نسخه اصل مطلب