جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > ( عکس) سرعت ابرپروژه عربستان

( عکس) سرعت ابرپروژه عربستان

تفرجگاه زمستانی «تروجنا» در نهایت قرار است هفت‌هزار ساکن دائمی را در خود جای دهد و سالانه بیش از ۷۰۰ هزار بازدیدکننده را میزبانی کند. این تفرجگاه شامل یک دهکده عمودی، مراکز خرید، تفریحات شبانه، بیش از ۱۰۰ ورزش مختلف، جشنواره موسیقی، رویدادهای مد و ... در دامنه‌های زمستانی است.

العربیه در گزارشی از پیشرفت در فرآیند ساخت منطقه «تروجنا» به عنوان بخشی از پروژه بزرگ ۵۰۰ میلیارد دلاری «نئوم» در عربستان سعودی خبر داد.

«تروجنا» نخستین مقصد برفیِ زیر صفر و پیست اسکی در فضای باز در منطقه خلیج فارس خواهد بود. اکنون توسعه‌دهندگان این پروژه کوهستانی در عربستان سعودی که بخشی از پروژه بزرگ ۵۰۰ میلیارد دلاری نئوم ( NEOM) است، اعلام کرده‌اند که کار قابل توجهی در محل ساخت این پروژه وسیع در حال انجام است.

تفرجگاه زمستانی «تروجنا» در نهایت قرار است هفت‌هزار ساکن دائمی را در خود جای دهد و سالانه بیش از ۷۰۰ هزار بازدیدکننده را میزبانی کند. این تفرجگاه شامل یک دهکده عمودی، مراکز خرید، تفریحات شبانه، بیش از ۱۰۰ ورزش مختلف، جشنواره موسیقی، رویدادهای مد و ... در دامنه‌های زمستانی است.

«فیلیپ گولت»، مدیر اجرایی پروژه تروجنا به العربیه انگلیسی گفته است توپوگرافی و آب‌وهوای خنک‌تر تروجنا در بلندترین رشته کوه عربستان، امکان ارائه نخستین تجربه اسکی در فضای باز در نوع خود را در میان کشورهای حوزه خلیج فارس فراهم می‌کند، اما آنچه کمتر در مورد تروجنا شناخته شده، این است که هر سال بارش برف طبیعی را با دمای زیر صفر در طول ماه‌های زمستان تجربه می‌کند.

تروجنا با هدف تبدیل شدن به یک مقصد منحصربه‌فرد منطقه‌ای و جهانی در تمام طول سال، فراتر از ورزش‌های زمستانی، شامل بیش از یکصد فعالیت در محیط‌های داخلی و خارجی خواهد بود که پیاده‌روی، کایاک‌سواری، ورزش‌های آبی، اسکی، زیپ‌لاین، ترن هوایی آلپاین، دوچرخه‌سواری کوهستان، اسکیت‌برد، کوه‌نوردی، اسکیت روی یخ و غیره و از سوی دیگر برگزاری کنسرت‌های زنده، جشنواره‌های موسیقی، رویدادهای فرهنگی، نمایشگاه‌های هنری و نمایشگاه‌های آشپزی را نیز شامل می‌شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت است که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

عربستان سعودی که میزبان اماکن متبرکه جهان اسلام، یعنی مکه و مدینه و همچنین شش مکان ثبت‌شده در فهرست میراث جهانی یونسکو است، هر ساله چند میلیون زائر مسلمان را به خود جذب می‌کند، اما در چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، هدف اصلی میزبانی از حدود ۳۰ میلیون بازدیدکننده بین‌المللی تا سال ۲۰۳۰ و ایجاد یک میلیون شغل در گردشگری است.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» ‌به یک قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

منبع: ایسنا

منبع: faradeed-147792

برچسب ها
نسخه اصل مطلب