جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > با کم مصرف ترین خودروهای ایران آشنا شوید

با کم مصرف ترین خودروهای ایران آشنا شوید

در ادامه قصد داریم شما را با خودروهای کم مصرف صفر کیلومتر بازار ایران اعم از داخلی، مونتاژی و وارداتی آشنا کنیم. همچنین این لیست، خودروهای وارداتی که به‌زودی روانه بازار خواهند شد را نیز شامل می‌شود.

با کم مصرف ترین ماشین های حال حاضر بازار ایران آشنا شوید. در ادامه می‌توانید لیست کم مصرف ترین خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی را مشاهده کنید.

در حال حاضر خودروهای موجود در بازار ایران در دو دسته خودروهای داخلی و خودروهای چینی قرار می‌گیرند. بررسی‌ها نشان می‌دهد محصولات ایران خودرو و سایپا به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۱۰ لیتر بنزین مصرف می‌کنند و این میزان برای خودروهای چینی که دارای موتور قوی‌تری و ابعاد بزرگتر هستند نیز ۱۰ لیتر است. البته خودروهای هیبریدی و پلاگین هیبریدی نیز در صورت عرضه در بازار ایران به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر کمتر از ۵ لیتر سوخت مصرف خواهند کرد.

در ادامه قصد داریم شما را با خودروهای کم مصرف صفر کیلومتر بازار ایران اعم از داخلی، مونتاژی و وارداتی آشنا کنیم. همچنین این لیست، خودروهای وارداتی که به‌زودی روانه بازار خواهند شد را نیز شامل می‌شود. در ادامه می‌توانید با کم مصرف ترین ماشین های حال حاضر بازار ایران آشنا شوید.

فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس

فونیکس تیگو ۸ پرو e پلاس در قالب یک شاسی بلند پلاگین هیبریدی قرار است توسط مدیران خودرو به بازار ایران عرضه شود. شرکت چری مدعی است این خودرو با پر بودن شارژ باتری‌ها به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۱.۵ تا ۲ لیتر سوخت مصرف خواهد کرد.

فونیکس اف ایکس پریمیوم قادر به تولید قدرتی برابر با ۱۹۷ اسب بخار و گشتاور ۲۹۰ نیوتن‌متر بوده و قدرت تولید شده از پیشرانه این خودرو نیز توسط گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه به چرخ‌ها می‌رسد. این شاسی بلند چینی به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر سوخت مصرف می‌کند و می‌تواند ظرف مدت ۸ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. قیمت این خودرو در بازار آزاد به ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

چری آریزو ۵

چری آریزو ۵ در قالب یک سدان جمع‌وجور چینی توسط مدیران خودرو مونتاژ و روانه بازار ایران می‌شود. این خودرو در مدل ۱۴۰۲ به گیربکس اتوماتیک CVT مجهز شده و دیگر نسخه دنده‌ای آن عرضه نمی‌شود.

ام وی ام X۳۳ کراس و X۲۲ پرو اتوماتیک نیز به یک پیشرانه ۱ لیتری توربو ۳ سیلندر مجهز شدند که قدرتی معادل ۱۱۲ اسب بخار و گشتاور ۱۵۰ نیوتن‌متر را تولید می‌کنند. یک گیربکس CVT نیز قدرت تولید شده از پیشرانه را به چرخ‌ها می‌رساند. این خودروها به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۸ لیتر سوخت مصرف می‌کنند و ظرف مدت ۱۴ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسند. قیمت ام وی ام ایکس ۲۲ پرو اتوماتیک در بازار ۹۰۰ میلیون تومان است.

چانگان CS۳۵ پلاس

چانگان CS۳۵ پلاس به‌عنوان خودرو وارداتی جدید سایپا قرار است با موتور ۱.۴ لیتری توربوشارژ روانه بازار ایران شود. این پیشرانه می‌تواند قدرتی برابر با ۱۵۸ اسب بخار و گشتاور ۲۶۰ نیوتن‌متر را به تولید برساند. این شاسی بلند چینی به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر سوخت مصرف می‌کند و ظرف مدت ۱۱ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

جک جی ۴ به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۶ لیتر سوخت مصرف می‌کند و ظرف مدت ۱۳ تا ۱۴ ثانیه نیز از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا می‌کند. این سدان چینی در بازار حدود ۷۰۰ میلیون تومان قیمت دارد.

جک اس ۳

کرمان موتور جک اس ۳ را با یک موتور ۱.۶ لیتری به بازار عرضه می‌کند که می‌تواند قدرتی برابر با ۱۰۷ اسب بخار و گشتاور ۱۵۵ نیوتن‌متر را به تولید برساند. یک گیربکس CVT نیز وظیفه انتقال قدرت از پیشرانه به چرخ‌ها را بر عهده دارد. این خودرو به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۸ لیتر سوخت مصرف می‌کند و برای رسیدن از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به ۱۳ ثانیه زمان نیاز دارد. قیمت این خودرو در بازار حدود ۱ میلیارد تومان است.

کیا پگاس

کیا پگاس یکی دیگر از خودروهای وارداتی بازار ایران محسوب می‌شود که به‌زودی روانه بازار خواهد شد. این خودرو در نسخه اقتصادی ویژه بازار کشورهای آمریکای جنوبی، ویتنام، اندونزی و چین به تولید می‌رسد. پگاس قرار است با پیشرانه ۱.۴ لیتری تنفس طبیعی روانه بازار ایران شود که می‌تواند قدرتی برابر با ۹۴ اسب بخار و گشتاور ۱۳۲ نیوتن‌متر را به تولید برساند. یک گیربکس دستی یا ۴ سرعته اتوماتیک نیز وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌ها را بر عهده دارد.

تیبا ۲، کوییک، ساینا و شاهین

تیبا ۲، کوییک، ساینا و شاهین به‌طور متوسط به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۷ لیتر سوخت مصرف می‌کنند که البته رقم دقیقی نیست. در واقع مصرف سوخت این خودروها در شرایط واقعی به بین ۹ تا ۱۰ لیتر نیز می‌رسد.

منبع: خبر آنلاین

منبع: faradeed-146498

برچسب ها
نسخه اصل مطلب