آیا آرایش صورت بر شخصیت اجتماعی زنان تأثیر دارد؟
زنان به طور متوسط، 136 روز که معادل 3276 ساعت است را صرف آمادهشدن برای حضور در یک مهمانی بیرون از منزل میکنند.
روزگاری، زنان آبرومند، آرایش نمیکردند و تنها زنانی آرایش میکردند که قصد جلب توجه دیگران را داشتند و در واقع، چشمان، لب و گونههای آرایشکرده نشانهای برای تبلیغ بود.
به تدریج، آرایش رواج یافت تا حدی که در جنگ جهانی دوم، اعتقاد بر این بود که آرایشکردن(استفاده از رژلب) برای افزایش روحیه، حیاتی است و لوازم آرایشی با دیگر موارد ضروری به کشورها وارد شدند.
امروزه آرایشکردن برای بسیاری از افراد، رایج شده است و در بسیاری از مراسم و مناسبتها تعداد بسیار زیادی از افراد با آرایش حضور دارند.
این روزها، چهرههای بدون آرایش، نادر است و گاهی افراد بر این باورند که آرایشکردن میتواند شایستگی و حرفهای بودن آنان را نشان دهد.
البته همیشه اینطور نیست و آرایش بیش از اندازه میتواند تأثیر متضاد داشته باشد.
نتایج تحقیق سال 2018 نشان داد که صرف نظر از جنسیت یا قومیت شرکتکنندگان، آرایش برای محافل اجتماعی تأثیر منفی بر ادراک توانایی و رهبری زنان دارد.
همچنین، آرایشکردن در برخی از حرفهها میتواند افراد را بیپروا، ناشایست نشان دهد و عدم جدیبودن فرد را بیان میکند.
برخی از نظرسنجیها نشان میدهد که میانگین مراحل آرایشکردن زنان از هشت مرحله در سال 2006 به 27 مرحله در سال 2016 رسیده است.
پس باید توجه داشته باشیم که آرایشکردن باید مقدار مناسبی داشته باشد و برای هر مکانی به درستی استفاده شود.
نتایج بررسی نشان داد که 63 درصد از مردان در ایالات متحده بر این باورند که زنان عمدتا آرایش میکنند تا جذابتر به نظر برسند و مورد توجه باشند.