جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > میانجیگری روسیه بین اسرائیل و ایران برای تبادل گروگان

میانجیگری روسیه بین اسرائیل و ایران برای تبادل گروگان

عصر ایران نوشت: شبکه کان نیوز اسرائیل در گزارشی به نقل از منابع عربی مدعی شده روسیه برای تبادل گروگان ها بین ایران و اسرائیل در حال میانجیگری است.

روزنامه الشرق الاوسط به نقل از برخی منابع عربی، مدعی میانجیگری روسیه بین اسرائیل و ایران برای تبادل گروگان ها بین دو طرف شده است.

به نقل از وبگاه برخی منابع مدعی شده اند که مسکو میانجیگری برای تبادل اسرای اسرائیل و ایران را بر عهده گرفته است.

بر اساس گزارش شبکه کان نیوز اسرائیل، این مذاکرات با میانجیگری روسیه برای آزادی با یک مامور اطلاعاتی دستگیر شده ایران توسط موساد، انجام می شود

بنابر مدعای اسرائیل، شبه نظامیان شیعه کتائب حزب الله عراق که مورد حمایت ایران هستند، تسورکوف را در عراق گروگان گرفته اند.

در گزارش کان نیوز آمده است که منابعی در این گروه شبه نظامی عراقی به روزنامه بین المللی عرب زبان الشرق الاوسط گفته اند که مذاکرات برای آزادی او در حال انجام است.

در اواخر ماه ژوئن منابع اسرائیلی مدعی شدند که آژانس اطلاعاتی موساد اسرائیل، رئیس ایرانی یک گروه ضربت را که قصد کشتن اسرائیلی‌ها را در قبرس داشتند، دستگیر کرده است.

بنا بر مدعای طرف اسرائیلی،این عملیات در خاک ایران انجام شده و منجر به ربوده شدن "یوسف شهبازی عباسعلی لو" و خنثی شدن نقشه شده است.

طرف ایرانی ادعای منابع اسرائیلی را رد کرده است.

پس از دستگیری عباسعلی لو، مذاکرات با میانجیگری روسیه بین اسرائیل و ایران برای آزادی او در ازای تسورکوف آغاز شده است.

تسورکوف، 36 ساله، دانشجوی دکترای دانشگاه پرینستون و عضو غیر مقیم اندیشکده استراتژی و سیاست در واشنگتن، به مدت 4 ماه ناپدید شده است.


دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل هفته گذشته در بیانیه ای اعلام کرد: "الیزابت تسورکوف هنوز زنده است و ما عراق را مسئول امنیت و سلامت او می دانیم."

الیزابت تسورکوف شهروند اسرائیلی- روسی ناپدید شده در عراق

از سوی دیگر تسلیم پایگاه های روسیه در سوریه به ایران پس از جنگ اوکراین یکی از موارد نگرانی طرف اسرائیلی بوده است.

دولت اسرائیل در پاسخ به انتقادهای کشورهای غربی حامی اوکراین درباره عدم ارایه کمک های نظامی تل آویو به اوکراین گفته به دلیل نگرانی از مهندسی معکوس تسلیحات ارایه شده به اوکراین ، به اوکراین کمک نظامی ارایه نخواهد کرد.

310310

منبع: khabaronline-1787547

برچسب ها
نسخه اصل مطلب