به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین، جدیدترین کتاب حسین انتظامی از سوی نشر آرما روانه بازار نشر شد. کتاب «پرگار»؛ تجربهنگاری و جستارهایی در مدیریت فرهنگی جدیدترین اثر معاون اسبق مطبوعاتی، رئیس سابق سازمان امور سینمایی و نماینده هشت دوره رسانهها در هیات نظارت بر مطبوعات است. او تجربیات هشت سال حضور در سطوح عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولتهای یازدهم و دوازدهم را در این کتاب جمعکرده است؛ یادداشتهایی خواندنی درباره تجربیات مدیریت فرهنگی(معاون امور مطبوعاتی، دبیر کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، دستیار ارشد وزیر و رئیس سازمان سینمایی) که همراه با ذکر خاطراتی بدیع و عبرت آموز در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.
انتظامی خود درباره این کتاب مینویسد: مخاطب این کتاب مدیران جوان فرهنگی و فعالان حوزه فرهنگ، هنر و رسانهاند. این کتاب، همچنان که از زیرعنوانش پیداست تجربهنگاری است که البته با خاطرهنویسی تفاوت دارد؛ هر چند ممکن است برای اِسناد یا تلمیح از خاطره هم استفاده کرده باشد. در این کتاب ۶۵ موضوع از موضوعاتی که با آنها در هشت سال حضورم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (١۴٠٠-١٣٩٢) مواجه بودهایم، طرح شده است. تلاش کردهام هر موضوع به خاطرهگوییِ صرف دچار نشود بلکه نظام مسائل، اقداماتی که انجام دادهایم، نقاط ضعف و قوت هر اقدام بیان شده و مرور حواشی که بحمدالله در حوزه فرهنگ، کم هم نیست!
یارانه مطبوعات و جنجالهای مرتبط، قطع حمایت از رسانههای دولتی(حکومتی)، دولت الکترونیک، شفافیت، طرح رتبهبندی رسانهها، ماجراهای هیات نظارت بر مطبوعات، میثاق اخلاق حرفهای روزنامهنگاران، طرحهای اجرا شده، انتخابات الکترونیک، برکناری یا کنارهگیری از معاونت مطبوعاتی، تشکلهای صنفی، زیست کرونایی، سامانه اطلاعات و فروش بلیت سینما، تعامل با تهیهکنندگان و کارگردانان، مسائلی که درباره فیلمهایی چون رحمان١۴٠٠، مطرب، مارمولک و خانه پدری اتفاق افتاد، هنر و تجربه، پشتپردههای فیلمهای توقیفی، طرح ردهبندی سنی، مسائل سازمان سینمایی و حواشی جشنواره فیلم فجر از آن جمله است. صفحات ١٠٨ تا ١١٧ این کتاب هم با عنوان برادرکُشی به ماجرای شبکه نمایش خانگی میپردازد که این روزها دوباره بحث روز شده است.
طبعا بعضی از خاطرات یا نکاتی که در کتاب آمده، از آنجا که توسط مسئول مستقیم موضوع بیان میشود تازگی دارد. حدود ۵٠ صفحه از این کتاب ٣٠٠صفحهای هم به پیوستها اختصاص یافته که ممکن است برای اهالی مطبوعات و سینما جالب باشد.
بنابراین گزارش، علاقمندان میتوانند علاوه بر مراجعه به کتابفروشیها، از طریق سایت چهارسوق ۴soooq.ir و یا شماره تماس ٨۶٧٨١١٠١ بدون هزینه ارسال، کتاب را تهیه کنند. پ
۵۷۵۷