سیزدهمین دوسالانه تصویرگری در قم برگزار میشود
به گزارش خبرنگار رویداد ایران از قم، وحید بهرامی ظهر امروز در نشست خبری سیزدهمین جشنواره دوسالانه تصویرگری استان قم که در نگارخانه فرهنگ برگزار شد، به وقفه شش ساله در برگزاری این دوسالانه اشاره کرد و گفت: این رویداد هنری بعد از شش سال در قالب جدیدی به همت انجمن هنرهای تجسمی و با مشارکت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم آغاز به کار کرد.
وی تصریح کرد: در ابتدا آقایان وحید سلیمانی، سعید سروش، محمد مهدی نوری و سرکار خانم حدیث برازنده به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره معرفی شدند و سپس دبیر اجرایی و دبیر هنری نیز منصوب و فراخوان جشنواره تنظیم و تدوین شد.
دبیر اجرایی سیزدهمین دوسالانه تصویرگری استان قم به تشریح جزئیات برگزاری جشنواره اشاره کرد و گفت: فراخوان جشنواره در روز ششم خردادماه منتشر شد و هنرمندان گرامی تا روز 25 خرداد فرصت ارسال آثار را داشتند، با این حال با درخواست بسیاری از هنرمندان فرصت ارسال جشنواره تا روز 29 خرداد تمدید شد.
بهرامی از ارسال 523 اثر از 114 هنرمند استان به دبیرخانه سیزدهمین دوسالانه تصویرگری استان قم خبر داد و اظهار داشت: بعد از داوری اولیه، 62 اثر از 38 هنرمند استان به بخش رقابتی جشنواره راه یافت و به عنوان آثار منتخب جشنواره به نمایش درمیآید.
وی به بخش غیررقابتی سیزدهمین دوسالانه تصویرگری نیز اشاره کرد و گفت: 28 اثر از اساتید تصویرگر استان قم در بخش غیررقابتی جشنواره نمایش داده میشود.
دبیر اجرایی سیزدهمین دوسالانه تصویرگری استان قم از افتتاح نمایشگاه دوسالانه تصویرگری استان قم در روز پنجشنبه 8 تیرماه همزمان با عید قربان خبر داد و گفت: آثار جشنواره در نگارخانه «فرهنگ» و گالری «سرو» به نمایش درمیآید.
بهرامی از برگزاری سیزدهمین نمایشگاه دوسالانه تصویرگری استان قم در روزهای 8 تا 22 تیرماه خبر داد و گفت: در طول ایام برپایی نمایشگاه، کارگاههای آموزشی نیز با حضور علاقهمندان برگزار خواهد شد.
وی افزود: آثار راهیافته به بخش رقابتی جشنواره توسط داوران این رویداد هنری متشکل از آقایان محمد مهدی نوری، مجید ذاکری یونسی و سید حسامالدین طباطبایی مورد بررسی قرار میگیرند و برگزیدگان در مراسم اختتامیه معرفی و تجلیل میشوند.
بهرامی در خصوص معیار داوری اولیه آثار راه یافته به بخش نمایشگاه، عنوان کرد: در انتخاب آثار علاوه بر توجه به مسائل فنی نظیر تکنیک، اجرا و ترکیببندی، به رویکرد محتوایی و فرهنگی نظیر فرهنگ ایرانی و اسلامی توجه ویژهای شده است.
وی تصریح کرد: هیئت داوران تا حد ممکن تلاش کردند از نگاههای سلیقهای در داوری پرهیز کنند و بر اساس فرم و محتوای آثار قضاوت کنند.
دبیر اجرایی سیزدهمین دوسالانه تصویرگری استان قم در پایان با تأکید بر اینکه قم در هنر تصویرگری پیشرو بوده است، گفت: استان قم سابقه بیشتری از تهران در برگزاری دوسالانه تصویرگری دارد.