رئیس مرکز اسلامی گلستان عنوان کرد:
اندیشه قیام امام خمینی(ره) قرآنی بود/ نسل جدید رهبران دینی را بشناسند
حجت الاسلام و المسلمین نورعلی دیلم در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه در طول تاریخ قیامهای بسیاری اتفاق افتاده است، اظهار کرد: این قیامها معمولاً رهبران بسیاری داشته و جنگهای بسیاری را رقم زدهاند که خیلیها هم کشته شدهاند و این رهبران مدعی بودند که برحق هستند.
وی با بیان اینکه نگاه کردن بهاندیشه رهبران این قیامها بسیار مهم است، ادامه داد: انقلاب ایران از این قاعده مستثنی نیست و نگاه کردن به اندیشه امام راحل این را در ذهن تداعی میکند که اندیشه ایشان قرآنی و برگرفته شده از روایات دین مبین اسلام است.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی گلستان با نام بردن از دو کتاب منتشر شده در خصوص منظومه فکری امام خمینی(ره) و منظومه فکری مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: قطعاً مطالعه این کتب میتواند به اندیشمندان، آحاد جامعه و نسل جدید کمک کند تا رهبران دینی خود بهتر و بیشتر را بشناسند.
وی اسلامشناسی را از بارزترین ویژگیهای معمار کبیر انقلاب عنوان کرد و افزود: امام خمینی(ره) دین اسلام را کاملترین و مترقیترین دین می دانست و به آن از ابعاد معنوی، مادی، عبادی و سیاسی شناخت کامل داشت و برای همین دلیل بود که اندیشمندان دنیا تفکر دینی ایشان را بررسی میکردند.
حجت الاسلام و المسلمین دیلم به تشریح اسلام ناب محمدی(ص) توسط معمار کبیر انقلاب اشاره کرد و توضیح داد: این شخصیت مهم در مقابل این دین، اسلام آمریکایی را توضیح داد تا جهانیان با اهداف اصلی این نوع اسلام که مهمترین هدف آن ضربه زدن به اسلام محمدی بود آگاهی پیدا کنند.
وی «اسلام عدم تسلیم» را از شاخصههای اسلام ناب محمدی دانست و بیان کرد: سازش با دشمنان از تفکرات پیروان اسلام آمریکایی است که برخیها در داخل کشور بر این نوع تفکر اعتقاد دارند.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی گلستان کنار هم بودن دین و سیاست را از باورهای امام خمینی(ره) و زمینه ساز پیشرفت و ترقی جامعه اسلامی برشمرد و افزود: وحدت شیعه و سنی مهمترین مسأله مسلمین است و نباید اجازه داد تا وحدت بین مسلمانان با توطئههای دشمنان و حامیان اسلام لیبرالها و متجاهران از بین برود.
وی ولایت فقیه را از مبانی قیام حضرت امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: اگر امروز در کشور امنیت داریم همه آن بر اثر وجود پر برکت ولایت فقیه است و باید قدر این نعمت را در جامعه اسلامی بدانیم.ایسنا