به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، عصر روز چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور رئیسجمهور، تعدادی پروژه مهم و ملّی ارتباطی رونمایی شد.
در این مراسم که با حضور سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور، عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول و جمعی از مسؤولان و مدیران شرکتها و سازمانهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، پروژههای «آزمایشگاه نسل ۵ تلفن همراه» و «اتصال ۲۲۰۰ روستا به شبکه اینترنت پرسرعت همراه اول» رونمایی شد.
در این برنامه بهدستور رئیسجمهور، اولین آزمایشگاه تخصصی نسل ۵ تلفن همراه اپراتور اول در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شد و ۲۲۰۰ روستای جدید نیز تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفت.
همچنین در همین راستا، پروژه اتصال چهار هزار روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات با رونمایی سایت نسل ۴ همراه اول در روستای حسنآباد علیا از توابع شهرستان زیرکوه استان خراسان جنوبی با برقراری ارتباطی مستقیم آغاز شد.
سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور نیز با گرامیداشت روز ارتباطات و با اشاره به اهمیت شبکه آموزشی دانشآموز، بیان داشت: «شاد» که در دوران کرونا بهوجود آمد، در مدارس و نظام آموزشی آثار و فواید بسیاری داشت؛ سامانهای که در نظام آموزشی ما یک پدیده نو بود و مانع از ایجاد وقفه در آموزش دانشآموزان شد.
وی افزود: ما گفتیم که این سامانه را کنار نگذارند تا در کنار آموزش حضوری، این سامانه را نیز برای مسائل کمکآموزشی استفاده کنند؛ زیرا ارتباطات خوبی ایجاد شده و این شبکه را نباید از دست داد.
گفتنی است که شبکه «شاد» با سرمایه گذاری همراه اول در دوران کرونا راه اندازی شد.
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این مراسم با اعلام اینکه از ابتدای دولت سیزدهم، تعداد چهار هزار روستای بالای ۲۰ خانوار با تلاش اپراتورهای تلفن همراه و شرکت مخابرات ایران به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است، افزود: هماکنون ۹۲ درصد روستاهای کشور به این شبکه متصل شدهاند و ۸ درصد باقیمانده نیز که جزو روستاهای سخت و صعبالعبور بهشمار میروند بهزودی متصل خواهند شد.
زارعپور با بیان اینکه هماکنون هیچ شهری در کشور وجود ندارد که کمتر از ۸۰ درصد روستاهای آن به شبکه ملی اطلاعات متصل باشد، تصریح کرد که تا پایان سال جاری ۱۰۰ درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل میشوند.