جستجو
رویداد ایران > رویداد > سیاسی > صدا و سیما علیه حقوق مردم است!

صدا و سیما علیه حقوق مردم است!

زمانی‌که برای موضوعی چون شاسی بلندهاگزارش تهیه می‌کنند و مصاحبه می‌گیرند و مناظره می‌گذارند، ولی برای موضوع مهمی مثل اصلاح قانون انتخابات صداوسیما نه با مخالفین، و نه با موافقین مصاحبه می‌کند، معلوم است که موضوع چیز دیگری است.

غلامرضا نوری قزلجه نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم در یادداشتی نوشت:

نگارنده معتقد است کاملا مشخص است زمانی‌که برای موضوعی چون شاسی بلندهاگزارش تهیه می‌کنند و مصاحبه می‌گیرند و مناظره می‌گذارند، ولی برای موضوع مهمی مثل اصلاح قانون انتخابات صداوسیما نه با مخالفین، و نه با موافقین مصاحبه می‌کند، معلوم است که موضوع چیز دیگری است.

سه هفته از طرح داستان «شاسی بلندها» و حاشیه‌های آن می‌گذرد، موضوعی که به‌شدت افکار عمومی را از مسائل اصلی کشور همچون طرح قانون انتخابات و نمایندگان را از وظایف نظارتی خود دور کرد. اغلب وکلای مردم در نظرسنجی صداوسیما شرکت و اعلام برائت کردند، اگرچه به‌زعم برخی نمایندگان که در لیست قرار نداشتند، تماسی از طرف صداوسیما با آن‌ها حاصل نشده بود، ولی برخی از ۲۲۹ نماینده گنجانده شده در لیست هم از عملکرد صداوسیما به‌شورای نظارت بر صدا و سیما شکایت کردند. آن‌ها از نحوه مواجهه و تهیه گزارش از موضوع دریافت خودرو توسط نمایندگان که رسانه ملی، تک‌تک از نمایندگان سوال کرده که شما خودرو به‌صورت رانتی دریافت کرده‌ یا نکرده‌اید، دلخور شده و شکایت خود را طرح کرده‌اند.

در نهایت اما باید گفت در مورد این‌که چرا از صدا و سیما شکایت می‌شود باید گفت وقتی صداوسیما در امورجاری نمایندگان در مجلس مثل اعلام اسامی و تصاویر داوطلبین شفافیت و یا اعمال نظر نمایندگان در بررسی برخی قوانین مثل قانون انتخابات برای تحت فشار قراردان‌شان ورود پیدا می‌کند، باید شکایت از این سازمان، آن زمان صورت می‌گرفت که مسیر صدا و سیما چیست؟ آیا می‌خواهد به‌عنوان یک رسانه بی‌طرف گزارش کند، یا این‌که به‌دور از قواعد حرفه‌ای رسانه، می‌خواهد اعمال نظر و سیاست کند. به‌نظر من باید در آن‌جا شکایت صورت می‌گرفت نه موضوعی که به‌خود نماینده مربوط می‌شود.خاطرمان هست در مورد اصلاح قانون انتخابات مجلس، یک برنامه ویژه گذاشتند و اینفوگرافی درست کردند که این قانون چه می‌خواهد بکند و مشخص بود که درآن برنامه جهت‌گیری‌های خود را اعمال می‌کردند. وقتی صداوسیما به موضوع قانون انتخابات ورود می‌کند و در بررسی آن به مخالفت‌ها و انتقادها نمی‌پردازد وجامعه را به سمت خودروی «شاسی بلند» هدایت می‌کند. البته به‌نظر من در هرجایی از کشور تخلفی توسط هرکسی که صورت می‌گیرد باید رسیدگی شود و اصلا روی آن بحثی نیست، اما بردن مسائل اصلی کشور از جمله قانون انتخابات زیر سایه موضوعاتی همچون «شاسی بلندها» خطرناک است. صداوسیما و دیگر رسانهها در حالی به این موضوع پرداختند که در اوج این مباحث، مهم‌ترین قانون برای وضعیت جمهوریت نظام و دموکراسی در این کشور در مجلس در حال بررسی بود و کوچک‌ترین حرفی در مورد آن مطرح نکردند که چه اتفاقی می‌خواهد بیفتد.

به‌نظر می‌آید صداوسیما خود سردمدار این موضوع بود تا این کارها انجام بگیرد. کاملا مشخص است زمانی‌که برای موضوعی چون شاسی بلندهاگزارش تهیه می‌کنند و مصاحبه می‌گیرند و مناظره می‌گذارند، ولی برای موضوع مهمی مثل اصلاح قانون انتخابات صداوسیما نه با مخالفین، و نه با موافقین مصاحبه می‌کند، معلوم است که موضوع چیز دیگری است. ازاین‌رو در این مورد و خیلی از موارد دیگر باید ازصدا و سیما پیش از این‌ها شکایت می‌شد.

*نماینده مجلس یازدهم

۲۱۶۲۱۲

منبع: khabaronline-1767002

برچسب ها
نسخه اصل مطلب