وی افزود: در بخش کشاورزی در رشتههایی مانند گیاهان دارویی، زعفران، سردخانه و نگهداری محصولات، پرورش و نگهداری زنبور عسل، شیلات و آبزیان، صنایع غذایی و تبدیلی و کشاورزی، کشت نهال و بذر، بستهبندی میوه و سبزی و خشکبار صادراتی به علاقهمندان تسهیلات تعلق میگیرد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان متذکر شد: در حوزه مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۱، میزان تسهیلات ارزانقیمت و قرضالحسنه برای متقاضیان مستقل به ۱۵۰ میلیون تومان و افراد پشتیبان تا سقف چهار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.
بای تأکید کرد: سیاست ما این است که تسهیلات اعطایی را تا سقف قانونی ارتقا دهیم مشروط به آنکه رسته شغلی توجیه اعطای تسهیلات تا سقف اعلامشده را داشته باشد چراکه برخی از رستههای شغلی در مشاغل خانگی نیازی به پرداخت کامل تسهیلات ندارند.
وی با بیان اینکه یکی از رستههای اولویتدار ما در حوزه روستاها نوغانداری است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۵ میلیارد تومان در زمینه نوغانداری معرفی به بانک انجام شده است.
به گفته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان؛ سهم استان در بخش تسهیلات مشاغل خانگی در دو سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان بوده که در سال ۱۴۰۰ به ۶۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۱ به ۹۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده و این مهم نشان میدهد سیاست وزارتخانه گسترش مشاغل خانگی در گلستان است.
بای با اشاره به اینکه سیاست ما حمایت از متقاضیان مشاغل خانگی است، یادآور شد: وزارتخانه هم امسال وعدههایی مبنی بر افزایش سقف تسهیلات داده و براساس آن در سال جدید میزان تسهیلات اعطایی افزایش می یابد، نگاه ما این است متناسب با تورم، رقم تسهیلات مشاغل خانگی افزایش یابد.
وی از اجرای طرح هر روستا یک تعاون خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح در هر روستای گلستان یک تعاونی ایجاد شود تا به پیشرفت و آبادانی روستاها و به دنبال آن توسعه گلستان کمک کند.