جستجو
رویداد ایران > خبرها > نیاز صنعت اسباب‌بازی به حمایت بنگاههای مالی

نیاز صنعت اسباب‌بازی به حمایت بنگاههای مالی

نیاز صنعت اسباب‌بازی به حمایت بنگاههای مالی
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به این که اسباب بازی یک حامل فرهنگی مهم در شکل گیری معماری هویتی کودکان است گفت: برای توسعه صنعت اسباب بازی به حمایت بانک‌ها و بنگاههای مالی نیاز داریم.
به گزارش ایسنا، فاضل نظری مدیر عامل کانون پرورش  فکری کودکان و نوجوانان در مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره ملی اسباب‌بازی که 7 دی ماه در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش آغاز به کار کرد گفت: نمایشگاه اسباب بازی با سه هدف اصلی آغاز به کار کرده است.اولین هدف برجسته سازی مفهوم آسیب بازی به عنوان یک حامل فرهنگی مهم در شکل گیری معماری هویتی کودکان، و ابزار مهم در ساخت آینده است.
وی ادامه داد:‌دومین هدف جشنواره ملی اسباب بازی، ایجاد فرصت ارزیابی و رصد وضع موجود اسباب بازی در کشور است. گرچه در شرایط حاضر نسبت به گذشته پیشرفت‌هایی در حوزه‌ی اسباب بازی شاهد هستیم اما فاصله‌ی آن چه هست با آن چه باید باشد بسیار است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به این که ایجاد فرصتی مناسب برای تعالی و توسعه صنعت اسباب بازی سومین هدف جشنواره ی ملی اسباب بازی است تصریح کرد:‌ متاسفانه واردات یک کالای فرهنگی مثل اسباب بازی در کشوری مثل ایران که ویژگی برجسته این کشور تولیدات فرهنگی است؛ وجود دارد. واردات کالای فرهنگی برای کشوری مثل ایران به مثابه نفت ، فرش و پسته به این کشور است بنابراین باید این خلاء جبران شود و در حوزه‌ی توسعه و تعالی صنعت اسباب بازی حرکت کنیم.
نظری با بیان این که هنوز با اغماض عنوان صنعت برای اسباب بازی به کار می‌رود گفت: هنوز بسیاری از نظام‌های لازم برای تجاری سازی اسباب بازی در کشور ایجاد نشده است، صنعت اسباب بازی نیاز به طراحی نظام نوآوری به منظور تجاری سازی دارد.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ادامه با اشاره به شرایط لازم برای توسعه صنعت اسباب بازی در کشور گفت:  برای حمایت از صنعت نوپای اسباب بازی نیاز به وضع قوانین و مقررات داریم و این موضوع نقش نهادهای قانون گذار را پررنگ می‌کند،همچنین برای رونق صنعت اسباب بازی به حمایت بانک‌ها و موسسات و بنگاههای مالی نیاز داریم.
وی ادامه داد: ایجاد یک فرصت مناسب برای شناسایی ایده‌ها و فکرهای جدید در حوزه اسباب بازی یکی دیگر از نقش آفرینان صنعت اسباب بازی است،همچنین لازم است برای ارتقای صنعت اسباب بازی به تکنولوژی ، مسلح شویم. البته در ادامه باید در زمینه بازار سازی و توسعه محصول نیز برنامه ریزی صورت گیرد.
مدیر کانون پرورش فکری  کودکان ونوجوانان در پایان گفت: جشنواره ملی اسباب بازی که سال گذشته برگزار شد ، فرصتی مناسبی برای برداشتن قدم‌های موثر فراهم کرد.امیدواریم راهی که کانون در پیش گرفته با حمایت سایر مسئولان به شکل موثرتری ادامه یابد. در پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی از لحاظ کیفیت و کمیت اتفاقات خوبی افتاده است.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب