جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > دیرباز: از شنیدن واژه سلبریتی کهیر می‌زیم

دیرباز: از شنیدن واژه سلبریتی کهیر می‌زیم

دیرباز: از شنیدن واژه سلبریتی کهیر می‌زیم
کامبیز دیرباز گفت: طوری شده که وقتی می‌خواهند یک نسبت منفی بدهند، از واژه سلبریتی استفاده می‌کنند. این استفاده هم به خاطر عملکرد خود سلبریتی‌هاست. درواقع از ماست که بر ماست.

کامبیز دیرباز (بازیگر سینما و تلویزیون) شب گذشته در گفتگو با برنامه پشت صحنه رادیو تهران درباره اینکه در یکی از مصاحبه‌هایش گفته بود از شنیدن واژه سلبریتی کهیر می‌زند، توضیح داد: وقتی یک واژه‌ای به یک چیز منفور و نفرت‌انگیز تبدیل می‌شود انسان ترجیح می‌دهد که کهیر بزند. حساب کنید از هر ۱۰۰ باری که این کلمه در فضای مجازی و فضای حقیقی استفاده می‌شود، ۹۹ بارش منفی است. طوری شده است که وقتی می‌خواهند یک نسبت منفی بدهند، از این واژه سلبریتی استفاده می‌کنند. البته این استفاده هم به خاطر عملکرد خود سلبریتی‌ها بوده و در واقع از ما است که بر ما است.

دیرباز ادامه داد: فرض کنید اگر یک جامعه دچار بحران مالی شود، نمی‌توانیم بگوییم که ۱۰۰ درصد جامعه دچار بحران مالی است. به هر حال به همان اندازه که عده‌ای فقیرتر می‌شوند، یک عده هم پولدارتر می‌شوند. حالا اگر آن درصد کمی که پولدار می‌شوند بیایند و این زندگی تجملاتی‌شان را به رخ بکشند تبدیل می‌شوند به آدم‌هایی که از آن آحاد جامعه نیستند. اینکه آدم آرزو کند همه مردم در رفاه کامل زندگی کنند، خیلی عالی است و اگر کسی غیر از این باشد، یعنی چشم دیدن رفاه هم‌وطنان و دوستانش را ندارد.
وی افزود: من در اینستاگرام یک مجله شخصی دارم. پس من سردبیر مجله شخصی خودم هستم و باید فکر کنم که کدام مطلب را در سرمقاله بگذارم که خواننده‌ام ناراحت بشود یا نشود. بنابراین من فکر می‌کنم چیزی بالای ۷۰-۸۰ درصد دست خودمان است. گاهی واقعا هدف یک چیز است اما چیز دیگری منتقل می‌شود.

 بیشتر بخوانید: 
کامبیز دیرباز: لطفا به داد مردم برسید
رضا صادقی: خیلی از سلبریتی‌های صاحب اندیشه نیستند
تصاویر هنرمندان در آیین سپاس تهیه کنندگان سینمای ایران
رضا کیانیان: نقشم در «شهرزاد» به زندگی بیجه شباهت داشت
کنایه مجری تلویزیون به سلبریتی‌هایی که دائم رنگ عوض می‌کنند + فیلم

دیرباز بیان کرد: اینکه ما بخواهیم نسبت به یکسری چیزها واکنش نشان بدهیم، یک بحث است و اینکه بخواهیم نسبت به همه چیز واکنش تخصصی نشان بدهیم یک بحث دیگر است. یعنی من به عنوان یک شهروند و یک ایرانی وظیفه‌ام است که مثلا به گرانی بنزین واکنش نشان بدهم اما در تخصص من نیست که بخواهم اشکال سیاسی از دولت بگیرم. من می‌گویم اگر در اینستاگرام من تنها عکس گل و بلبل هم باشد، اتفاقاً این هم بد است. من باید واکنش نشان بدهم اما طرح موضوع کنم نه اینکه بخواهم تخصصی بگویم. من اگر خیلی هنر کنم دیالوگ‌های خودم را حفظ می‌کنم که سر صحنه تپق نزنم.
کامبیز دیرباز درباره رسالت اجتماعی سلبریتی‌ها اظهار کرد: من باید از تریبونم در جهت طرح موضوع کردن استفاده کنم. اگر این کار را نکنم خیانت می‌کنم. من از دل همین مردم بیرون آمدم. سالی که من به خاطر دوئل از جشنواره جایزه گرفتم، سیمرغ دستم بود و با تاکسی برگشتم و همکارانم تعجب کردند. من دو سال بعد از آن ماشین گرفتم اما روزهایی که تعداد باک‌هایی که می‌خواستم بنزین بزنم را می‌شمردم که تا آخر ماه کم نیاورم چون کارمند بودم، را نباید فراموش کنم. طرح موضوع کردن با اینکه بخواهم نظر تخصصی بدهم فرق می‌کند. سلبریتی تافته جدا بافته نیست. از مردم است و باید کنار مردم باشد.
دیرباز درباره توضیح صفحه اینستاگرامش با مضمون اینکه تبلیغ در زیر پست‌هایش آزاد است، گفت: اینستاگرام برای پدرم نیست که بخواهم برایش تعیین تکلیف کنم. من هم مثل دیگران یک کاربر هستم.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب