جستجو
رویداد ایران > خبرها > کدام بیماری‌ها منجر به تشدید سکسکه می‌شوند؟

کدام بیماری‌ها منجر به تشدید سکسکه می‌شوند؟

کدام بیماری‌ها منجر به تشدید سکسکه می‌شوند؟
سکسکه یک حرکت غیر ارادی و قوی در تمام افراد مخصوصا جنین داخل رحم مادر است که نمی‌توان اسم بیماری بر آن گذاشت.
گرفتگی مکرر بین عضلات دنده‌ای قفسه سینه عامل موثری درخصوص تهدید حیات تنفس و سکسکه کردن انسان است. اما باید بدانید که سکسکه یک حرکت غیر ارادی و قوی در تمام افراد مخصوصا جنین داخل رحم مادر است که نمی‌توان اسم بیماری بر آن گذاشت، بلکه سکسکه را باید یک علامت دانست. جالب است بدانید سکسکه در مردان به صورت مداوم و غیر قابل درمان دیده می‌شود. علائم شایع در تشدید سکسکه بستگی به عوامل فیزیولوژیکی مانند: مصرف غذا‌های زیاد با طبع سرد و گرم، بلع هوا هنگام خوردن غذا و نوشیدن نوشابه‌های گاز دار دارد.

چه بیماری‌هایی منجر به تشدید سکسکه در افراد خواهد شد؟

بیماری‌های عصبی و روانی مانند: استرس و بیماری‌های شخصیتی عامل موثری در خصوص تحریک سکسکه است. گاهی اوقات بیماری‌های جسمی در نواحی مغز و اعصاب مانند صدمات، عفونت‌ها و ضایعات مغزی، عفونت گلو، گواتر، زخم‌های معده، سکته‌های قلبی، عفونت‌های داخل شکم و ریه تاثیر زیادی در افزایش سکسکه دارد؛ همچنین بهتر است بدانید که مصرف بعضی از دارو‌ها برای درمان اختلالات عصبی و روانی عامل موثری در جهت افزایش سکسکه در افراد می‌تواند باشد.

سکسکه‌های طولانی مدت به چه دلیلی است؟

مصرف غذا و نوشیدنی‌های داغ، استفاده از دخانیات و الکل، مصرف بعضی از داروها، اختلالات معده، مری، روده، بارداری، تحریک مثانه، هپاتیت، گسترش سرطان از یک قسمت از بدن به کبد یا قسمتی از پرده جنب، سابقه عمل جراحی، علل عاطفی، زخم معده، گاستریت و ریفلاکس مری شایع‌ترین عوامل موثر در تحریک سکسکه‌های طولانی مدت است.

چه عواملی در افزایش سکسکه خطرناک هستند؟

استفاده از دارو‌های آزاردهنده معده، سابقه عمل جراحی اخیر، تغییر دمای محیط، خنده و احساسات قوی، پر بودن معده و سابقه عمل جراحی اخیر خصوصا در نواحی شکم احتمال ابتلا به سکسکه را بالا خواهد برد.

چگونه سکسکه را با روش‌های خانگی درمان کنیم؟

معمولا برای درمان سکسکه استفاده از دارو تجویز نمی‌شود مگر در خصوص شدید شدن آن که در آن صورت مراجعه به پزشک امری لازم و ضروری است. اما از طریق تکنیک‌های خانگی مانند: مصرف شکر جامد، تنفس داخل یک کیسه، اما نه کیسه پلاستیکی به دلیل اینکه ممکن است به سوراخ بینی بچسبد، چسباندن انگشت شست بین دندان‌ها و لب بالا، فشار دادن انگشتان سبابه به مدت ۲۰ ثانیه در داخل گوش ها، نوشیدن سریع یک لیوان آب، قورت دادن نان خشک یا یخ خرد شده، شستشوی معده با آب سرد، ماساژ سینوس، فشار ملایم روی کره چشم، نگه داشتن تنفس، غرغره کردن آب، استفراغ و خالی کردن محتویات درون معده می‌تواند تاثیر زیادی در جهت کاهش سکسکه داشته باشد.

برای درمان سکسکه مصرف چه دارو‌هایی با تجویز پزشک توصیه می‌شود؟

سکسکه‌های بیشتر از ۸ ساعت نیاز به مراجعه به پزشک متخصص دارد و مصرف متوکلروپرامید، باکلوفن، گاباپنتین و کلرپرومازین با مشورت پزشک می‌تواند باعث کاهش سکسکه در افراد خواهد شد.

چگونه سکسکه را با روش‌های طب سنتی درمان کنیم؟

بهتر است برای درمان سکسکه رازیانه و تخم شوید را به نسبت مساوی با هم مخلوط کرده و یک قاشق مرباخوری از آن را داخل یک فنجان آبجوش ریخته و بعد از مدت زمان ۱۰ دقیقه آن را بنوشید اما در روش دوم ترکیب مساوی تخم شوید، پونه و آویشن در آبجوش و میل کردن آن بعد از ۱ دقیقه می‌تواند باعث از بین رفتن سکسکه در شما شود.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب