روزنامه اطلاعات:
امروزه اعتراض به یک اقدام عادی در همه کشورها بدل شده است
روزنامه اطلاعات نوشت: طی ۳ هفته گذشته شهرهایی در کشورمان در کنار برگزاری تجمعات اعتراضی، به محلی برای اقدامات خارج از عرف و غیرمدنی عده قلیلی بدل شد و این جماعت با یافتن فرصتهایی سعی در به انحراف کشاندن مطالبات مردم داشتند و در هر تجمع اعتراضی، دست به اقدامات مخرب زدند.
طبق قانون اساسی حق اعتراض در کشورمان پذیرفته شده، اما شرایط و ضوابطی برای آن تعریف شده است که باید مورد توجه و احترام آحاد مردم اعم از معترضان و منتقدان قرار گیرد.
تمامی این تعاریف و چارچوبهای قانونی وقتی معنی پیدا میکند که خبرنگاران به عنوان نمایندگان افکار عمومی بتوانند بدون هیچ محدودیتی از تجمعات؛ چه قانونی و چه غیر قانونی خبر و گزارش تهیه کنند، ولی وقتی امکان آن میسر نمیشود، بالطبع همه مسائل وارونه جلوه داده میشود.
اعتراض و برگزاری تجمعات امروزه به یک اقدام عادی درتمامی کشورها بدل شده است و مردم دربیشتر کشورها با انجام آن، به مخالفت با عملکرد و برنامههای حاکمیت درباره موضوعی خاص میپردازند، اما به راستی چرا در ایران حقایق به درستی بازتاب داده نمیشود و در همه اعتراضات، پای بیگانگان، منافقان و تجریه طلبان به میان میآید؟
ناگفته پیداست که عدم امکان تهیه اخبار از تجمعات توسط خبرنگاران، فرصت سوءاستفاده و جولان دلالان خبری با مقاصد مختلف را در رسانههای مغایر با منافع مردم مهیا میکند که نتیجه آن، اقبال جامعه به این گونه رسانهها و هدایت افکارعمومی توسط آنهاست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیروز در مجمع عمومی خبرگزاری جمهوری اسلامی با اشاره به این که اهالی رسانه در خط مقدم جنگ روایت قرار دارند، تاکید کرد که نمایندگان رسانهها در کشورهای مختلف در عرصه جنگ نرم میتوانند با تقویت ابزارهای رسانهای خود در میدان روایت خودنمایی کنند.
این سخنان محمدمهدی اسماعیلی بیانگر نگاه مثبت دولت به اطلاع رسانی آزاد است و میتواند نوید بخش اخبار خوش از فعالیتهای خبرنگاران و روایتگری آنها از رویدادهای مختلف باشد که تحقق بی، چون و چرای آن میتواند از وارد آمدن خسارتهای مادی و معنوی به کشور هم پیشگیری کند.