شب گذشته در تهران چه خبر بود؟ + فیلم
خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ همزمان با فوت مرحومه مهسا امینی، فراخوانهای متعددی در اعتراض به نحوه اجرای قانون توسط پلیس امنیت اخلاقی شکل گرفت؛ اما رفته رفته این تجمعات اعتراضی، بدل به خشونت خیابانی، اغتشاش، ایجاد آشوب، تخریب و تحریق شد و بر همین اساس، مردم هوشیار و با بصیرت به سرعت صف خود را از اغتشاشگران و آشوبطلبان جدا ساختند.
در همین راستا، دستگاههای امنیتی و انتظامی بهواسطه وظیفه ذاتی خود وارد عمل شدند و اقدامات لازم برای حفظ امنیت شهروندان در جامعه آغاز شد؛ اما به موازات اقدامات دستگاههای امنیتی و انتظامی، دشمن نیز بیکار ننشست و با تکنیکهای «بزرگنمایی» و «برجستهسازی» بهدنبال القا این گزاره است که آشوب و اغتشاش در همه شهرها فراگیر شده و به همین منظور از کلیدواژههایی همچون «تصرف خیابان»، «فرار نیروهای امنیتی»، «سنگربندی خیابان»، «فضای امنیتی» و… استفاده میکنند.
یک شب در تهران
تهران، بهعنوان پایتخت کشور همواره در آشوبها و اغتشاشات یکی از نقاط مورد توجه دشمنان و در رأس آنها رسانههای معاند بوده است؛ بهطوری که در چند شب اخیر شبی نبوده که ادعای فراگیری آشوب و اغتشاش در این شهر را مطرح نکنند؛ اما حضور در کف خیابان و در نقاط کلیدی ایجاد اغتشاشات و آشوبها معنای دیگری را به ذهن تداعی میکند.
بههمین منظور، برای اینکه از واقعیت ماجرا باخبر شویم، شب گذشته از غروب تا بامداد خیابانهای اصلی شهر را مورد بررسی قرار دادیم و با ادعاهای طرحشده در رسانههای فارسیزبان خارجنشین مقایسه کردیم. مطلبی که میخوانید، خلاصهای از حضور در نقاط کلیدی اغتشاشات و آشوبها در شهر تهران است.
ایستگاه اول، چهارراه ولیعصر (عج)
ساعت هشت شب از چهارراه ولیعصر (عج) آغاز به حرکت کردیم؛ علیرغم شبهای گذشته نه تنها خبری از آشوب و اغتشاش نبود، بلکه حتی نیروهای امنیتی و انتظامی نیز حضور نداشتند و تردد شهروندان بهنحو عادی در حال انجام بود.
با گذر از چهارراه فلسطین به سمت دانشگاه تهران و خیابانهای اطراف همچون ۱۶ آذر حرکت کردیم؛ اما خبری از آشوب، درگیری و اغتشاش نبود و در اینجا نیز همچون چهارراه ولیعصر خبری از حضور نیروهای امنیتی و انتظامی نبود.
تردد عادی شهروندان و عدم حضور نیروهای انتظامی و امنیتی
پس از حضور در کنار سردر دانشگاه تهران، به سمت میدان انقلاب حرکت کردیم؛ پیش از رسیدن به محل مورد نظر تصور درگیری و اغتشاش در میدان انقلاب را داشتیم اما با حضور در میدان مشخص شد که نه تنها خبری از درگیری و آشوب نیست، بلکه حتی نیروهای انتظامی و امنیتی نیز حضور ندارند و تردد به شهروندان بهنحو عادی در جریان بود.
واقعیت ماجرای تصرف خیابان جمهوری
پس از آن، به سمت میدان فردوسی حرکت کردیم و در حالی که تردد بهنحو عادی در جریان بود، به دفتر خبرگزاری بازگشتیم. در حالی که مشغول جمعآوری وسایل برای رفتن به خانه بودم، خبری روی گوشی در کانال وابسته به یکی از گروههای ضدانقلاب ارسال شد. «خیابان جمهوری به تصرف معترضان درآمد».
بلافاصله بار دیگر به سمت خیابان جمهوری حرکت کردم و هفت دقیقه بعد در محل حاضر شدم اما هیچ خبری از آشوب و درگیری نبود و تردد عادی شهروندان جریان داشت و تنها یک رفتگر مشغول جاروی خیابان بود.
گردش شبانه در تهران این مقوله را در ذهن جای داد که دشمنان و بهویژه رسانههای آنها بهدنبال القا ناامنی، ناآرامی، اغتشاش و آشوب در کشور هستند و بهراحتی با طرح ادعاهای کذب این موضوع را به ذهن مخاطب تزریق میکنند؛ حال آنکه حضور میدانی در شهر حکایت از آرامش و زندگی عادی شهروندان دارد.
گفتنی است، تنها نقطهای که دیشب در پایتخت مورد تجمع واقع شد، دانشگاه شریف بود که این تجمع از حدود ساعت ۱۷ شروع و در ساعات پایانی شب با حضور وزیر علوم به پایان رسید و بسیاری از دانشجوها به خوابگاهها رفتند و جمعیت متفرق شد.
منبع: mehrnews-5601433