دانشبنیانها کلیدیترین بازیگران اقتصاد کشور شده اند
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون پیشین علمی و فناوری رئیسجمهور در نخستین نشست شورای معاونان و دبیران ستادهای معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه تلاش شد گامهای اثربخشی در توسعه زیستبوم دانشبنیان و خلاق برداشته شود، ادامه داد: در این دوره شرکتهای دانشبنیان و خلاق رشد کمی و کیفی قابل توجهی را تجربه کرد در حالی در روزهای نخست تصویب قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، تعداد این شرکتها انگشتشمار بود.
وی با بیان اینکه این کسب و کارها اکنون به یکی از کلیدیترین بازیگران اقتصاد کشور تبدیل شدهاند ادامه داد: رفع مهم ترین و راهبردیترین نیازهای کشور، اقتدارآفرینی و تحول آفرینی در ساختارهای کشور مهمترین دستاوردهای این زیستبوم برای کشور به شمار میرود.
ستاری با تاکید بر ضرورت همراهی همه بخشها با فرهنگ اقتصاد دانشبنیان عنوان کرد: توسعه و رونق این زیستبوم بیش از هرچیز نیازمند یک تحول فرهنگی است که با همراهی و هم دلی تمامی بخشها، باور به اهمیت و ضرورت شرکتهای دانشبنیان و خلاق با حمایت های عملی محقق میشود.
وی گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بنا بر ضرورت و با هدف ارتقای اقتدار ملی، تولید ثروت و افزایش کیفیت زندگی مردم از طریق افزایش توانمندیهای فناوری و نوآوری در کشور و ارتقای «نظام ملی نوآوری» و تکمیل مؤلفهها و حلقههای آن ایجاد شده است. «ارتقای تولید ثروت از طریق افزایش توانمندیهای فناوری و نوآوری در کشور»، «ارتقای زیستبوم نوآوری اقتصاد دانشبنیان»، «تحقق مرجعیت علمی، افزایش سهم اقتصاد دانشبنیان پژوهشی از تولید ناخالص داخلی و مصرف بهینه منابع»، «گسترش حمایت از توسعه اقتصاد دانشبنیان و حمایت از نوآوری و پژوهش های مسأله محور» مهم ترین ماموریت هایی است که برای این معاونت تعریف شده است.
منبع: mehrnews-5594973