حلقه آبرسانی تهران هفت تصفیهخانه را به یکدیگر متصل میکند
به گزارش رویداد امروز، محمدرضا بختیاری در سومین نشست شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران و جمعی از مدیران برگزار شد، اظهار داشت: در سال ۱۳۷۲ آب و فاضلاب شهر تهران تشکیل شد و وظیفه آبرسانی به ۱۴ میلیون نفر از جمعیت تهران را دارد که این جمعیت معادل ۲۰ درصد جمعیت کشور است.
او یادآور شد: روزانه 3/2 میلیون مترمکعب در روز مصرف آب شرب در تهران است که بهاندازه دریاچه چیتگر آب شرب در استان تهران مصرف میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران اظهار داشت: با توجه به بارندگیهای اخیر در استان تهران ما در تابستان سال جاری مشکل کمبود آب نداشتیم و بهخوبی توانستیم آن را سپری کنیم ولی رکورد مصرف آب در تابستان امسال شکسته شد.
بختیاری خاطرنشان کرد: ۱۲ شرکت زیرمجموعه آب و فاضلاب استان تهران هستند که خدمات لازم را به شهروندان ارائه میدهند و شرکت آب و فاضلاب استان تهران ۴۰ درصد آب و فاضلاب کشور است و ۱۳ هزار نفر در این شرکت مشغول به کار هستند.
او افزود: مدیریت بحران در این شرکت و با توجه به ابعادی که دارد منحصربهفرد است که ۱۵ قرارداد داشتهایم که ۹ قرارداد آن در حوزه پدافند غیرعامل انجام شده است.
بختیاری خاطرنشان کرد: سازههای شرکت آب و فاضلاب به نحوی است که در مقابل زلزلههای هشت ریشتری نیز مقاوم است و در شهر تهران هفت تصفیهخانه داریم که با طرح رینگ آبرسانی به یکدیگر متصل خواهند شد.
او افزود: بعد از اجرای این پروژه استان تهران در حاشیه امنی قرار میگیرد و اگر به مدت چند ماه نتوانیم از یک سد استفاده کنیم، تهران از نظر آب شرب دچار مشکل نمیشود؛ چراکه سدها به یکدیگر متصل هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران تصریح کرد: ۳۷۴ نقطه آبرسانی اضطراری را در تهران اجرایی کردهایم و در صورت بروز حادثه شیرهای قطعکن اتوماتیک نسبت به قطع آب اقدام میکنند و بعد از گذشت ۱۰ روز میتوانیم نسبت به ترمیم آن اقدام کنیم.
بختیاری یادآور شد: اگر این پروژه به اتمام برسد، شهر تهران بعد از شهر توکیو مدرنترین شبکه توزیع آبرسانی را خواهد داشت.
او خاطرنشان کرد: در زلزله سرپل ذهاب اقدامات لازم از ساو شرکت آب و فاضلاب تهران انجام شد و در سیل اخیر نیز جزو دستگاههای برتر خدمترسان بودیم و واترجتهای ما به مناطق سیلزده ارسال شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران بیان داشت: امسال نیز در اربعین با استفاده از واترجتهای شرکت آب و فاضلاب توانستیم تمام سیستم شهر کربلا را با 3/5 میلیون نفر جمعیت لایروبی کنیم.