جستجو
رویداد ایران > استان ها > کرمانشاه| برنامه‌های دادگستری بر مبنای سند تحول تنظیم می‌شود

کرمانشاه| برنامه‌های دادگستری بر مبنای سند تحول تنظیم می‌شود

کرمانشاه| برنامه‌های دادگستری بر مبنای سند تحول تنظیم می‌شود
رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: برنامه‌های دادگستری کرمانشاه بر مبنای سند تحول تنظیم می‌شود. درد مردم مهم‌ترین مسئله‌ای است که باید به‌دوراز شعار و عوام‌زدگی به آن پرداخت .

به گزارش رویداد امروز، پرویز توسلی زاده افزود: فعالیت قوه قضائیه بر مبنای حکمت است. او تأکید کرد: هدف ما این است که دستگاه قضایی استان دانش‌محور شود و هیچ کاری بدون توجیه علمی انجام نپذیرد.

توسلی زاده خاطرنشان کرد: دلیل بسیاری از بی‌اعتمادی‌ها این است که هنوز نتوانستیم با مردم ارتباط سازنده‌ای برقرار کنیم و البته اینکه مسیر قانون با انتظارات مردم متفاوت است و نمی‌توانیم در بسیاری موارد مطابق با خواست مردم رفتار کنیم این بی‌اعتمادی را رقم‌زده است که لازم است انتظارات مردم بر مبنای قانون شکل گیرد. او تأکید کرد: رسانه‌ها می‌توانند در این راستا و در جهت ایجاد اعتماد مردم به دستگاه قضا بسیار مؤثر باشند و روشنگری کنند. رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه تصریح کرد: دادگستری باید کمترین نقش را در زندگی مردم داشته باشد چراکه این دستگاه محل حل‌وفصل اختلافات است و آرزوی ما این است که اختلافات توسط بزرگان، معتمدین، صنوف و ... حل‌وفصل شود و دادگستری آخرین مرجع برای حل‌وفصل اختلافات باشد. او خاطرنشان کرد: امروز سطح دعاوی در دادگستری بسیار بالاست و در بخش کیفری و حقوقی آمار ورودی پرونده‌ها بالا است که این امر یکی از معضلات در دادگستری محسوب می‌شود. توسلی زاده جمعیت کیفری بالای زندان‌های استان را یکی دیگر از معضلات عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم از ظرفیت جامعه برای حل‌وفصل اختلافات استفاده کنیم. رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه اظهار داشت: اختلافات بین مردم یکی از مسائلی است که بسیار آزاردهنده است و این اختلافات از بعد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... خسارت زیادی را به جامعه وارد می‌کند. او بیان داشت: اختلافات منابع اقتصادی جامعه را به هدر می‌دهد و وقت و سرمایه زیادی را تلف می‌کند. رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه اظهار داشت: اختلاف، فرهنگ جامعه را نیز به هم می‌زند چراکه اجازه نمی‌دهد افراد در کنار هم قرار بگیرند و همچنین به لحاظ ذهنی و روانی موجبات آزار و اذیت افراد را فراهم می‌کند و هیچ‌چیز بدتر از کدورت نیست. او گفت: اختلاف ذاتا ویرانگر است و باید قبل از تشکیل پرونده به دنبال حل‌وفصل آن باشیم و سازش بین طرفین دعوا را رقم بزنیم. توسلی زاده حجم زیادی از پرونده‌های دادگستری را مربوط به اختلافات قومی و قبیله‌ای دانست و گفت: هر جرمی منشأ آسیب اجتماعی دارد لذا باید تلاش کنیم آسیب‌ها را حل‌وفصل کنیم تا تبدیل به جرم نشود. او افزود: ما تمایل نداریم که هیچ مجرمی روانه زندان شود چراکه این امر باعث می‌شود خانواده‌های آن‌ها دچار آسیب روحی و روانی شوند و با مشکل اقتصادی نیز مواجه شوند. رئیس‌کل دادگستری کرمانشاه ادامه داد: البته تعدادی از عناوین مجرمانه ازجمله قتل عمد، منازعات خیابانی، آدم‌ربایی، قاچاق سلاح، قاچاق مشروبات الکلی، قاچاق مواد مخدر کلان، تجاوز به اموال عمومی و اراضی و منابع ملی، سرقت‌ها و تجاوز به عنف برای ما مهم هستند و بنا داریم با شدت با آن‌ها برخورد کنیم و همه دستگاه‌های کنترل جرم باید پای‌کار بیایند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب