لزوم احداث مدارس برای کودکان استثنایی در سیستان و بلوچستان
به گزارش رویدادایران حسین مدرس خیابانی در نشست شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهارداشت: اگر بتوانیم در مدت زمان کوتاهی بازماندگان تحصیل را شناسایی کنیم قطعا میتوانیم مراحل بعدی آموزش را نیز به خوبی برنامه ریزی کنیم.
وی ادامه داد: فرمانداران سیستان و بلوچستان باید از همه ظرفیت های خود استفاده کنند و از طریق دهیاری ها، مراکز درمانی و خانه های بهداشت آدرس و اطلاعات تماس بازماندگان از تحصیل را به دست آورده و به اداره کل آموزش و پرورش ارسال کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: از همین رو فرمانداران با تشکیل جلسه فوری در هفته آینده با کمک دهیاران، مراکز درمانی و حوزه های علمیه تشیع و تسنن برای شناسایی بازماندگان از تحصیل اقدام فوری کنند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه تلاشها و زحمات فراوانی بعد از انقلاب اسلامی در زمینه ارتقای شاخصهای آموزش و پرورش در سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.
مدرس خیابانی ادامه داد: ساخت مدارس برای کودکان استثنایی در سیستان و بلوچستان بسیار مهم است و باید همه مردم به مراکز آموزشی دسترسی پیدا کنند.
وی بیان کرد: اساسا هویت و موجودیت فرهنگی هر جامعه ای متأثر از نحوه آموزش و پرورش آن است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز اظهار کرد: تلاش میشود تا در سالجاری حدود یکهزار و ۵۰۰ کلاس درس آماده بهره برداری شود و این فرآیند با هدف افزایش تعداد کلاس در هر سال با جدیت هرچه تمام تر ادامه خواهد یافت.
میثم لکزایی افزود: با تخصیص به موقع اعتبارات و افزایش صددرصدی نسبت به سال گذشته و همچنین مشارکت و حضور موثر خیران گرانقدر گامهای بزرگی در راستای تحقق هر چه بیشتر عدالت آموزشی در جای جای استان برداشتهخواهد شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان ادامه داد: شاخص آماری جمعیت دانش آموزی در استان و رشد چشمگیر این شاخص در مقایسه با دیگر استانهای کشور کار در حوزه ساخت و ساز و تامین نیاز کلاس درس را دو چندان سخت و دشوار کرده اما با بهره گیری از ظرفیتهای پیدا و پنهان بدنبال استاندارد سازی فضاهای آموزشی و تامین کلاس درس برای تمام دانش آموزان استان هستیم.
منبع :فارس