ضرورت توجه به امر پژوهش برای پیشبرد برنامههای ثبت احوال
به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم کارگر در نخستین جلسه شورای پژوهشی این سازمان با بیان اینکه نباید دچار آفت عادت بر سنت و تکرار باشیم و باید با برنامهریزی مبتنی بر مطالعات و پژوهش به دنبال تغییر و تحول در سازمان باشیم، اظهارکرد: مطالعات و کار پژوهشی در پیشرفت هر سازمان بسیار مهم بوده و میتواند چشم انداز، اهداف و مسیر پیش رو را روشن کند.
وی با اشاره به اینکه پژوهش و مطالعات کاربردی جزو وظایف اصلی در هر سازمان است، گفت: باید در تمام موارد امر آموزش و پژوهش را در دستور کار خود قرار دهیم و صرفاً این مبحث مربوط به موضوعات کلان نمیباشد.
معاون وزیر کشور با تاکید بر اینکه موضوعات پژوهشی را باید دسته بندی کرد در تمام امور از کلان تا جز مدنظر قرار گیرد، افزود: برای انجام کار پژوهشی نیز باید برنامه داشته باشیم و بعد به طور مستمر پیگیری شود تا خروجی کاربردی را شاهد باشیم؛ درواقع کار پژوهشی باید به روز، مستمر و همراه با مطالعات باشد.
وی همچنین ضمن تاکید بر اهمیت آموزش در حفظ و توسعه سرمایههای انسانی سازمان، یک آموزش سودمند را واجد عناصر روزآمدی و پویایی، هدفمندی، تمرکز بر برنامهریزی، توجه به نیازهای اساسی سازمان و پژوهش و نتیجه گرایی دانست.
معاون وزیر کشور با اشاره به اولویت موضوع مدیریت دانش در یک سازمان، فرآیند انتقال توانمندیها و تجارب از نسلی به نسل دیگر و ثبت تمام نتایج همه برنامهریزیها را در اصلاح فرآیندها و بهبود روشها منشأ اثر دانست.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تاکید بر تشکیل دبیرخانه شورای پژوهشی سازمان، گفت: برای نتیجه بخش بودن شورای پژوهشی سازمان باید دبیرخانه این شورا متشکل از افراد متخصص، توانمند و با انگیزه تشکیل شود تا بتواند ضمن برنامه ریزی برای امور پژوهشی و بررسی پیشنهادات زمینه لازم برای تصمیم گیری صحیح در شورای پژوهشی را فراهم نموده و برای به نتیجه رسیدن طرحهای پژوهشی به طور جدی پیگیری نماید.
کارگر، افزود: اگر نیازسنجی صورت گیرد و در کار پژوهشی هدفمند جلو برویم شاهد این امر خواهیم بود که افراد و مجموعههای توانمند و کارآمد جذب سازمان خواهند شد.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور، گفت: یکی از اقدامات مهمی که در سازمان باید مدنظر قرار بگیرد بهره گیری از توان تحقیقاتی و پژوهشی به منظور تدوین اسناد راهبردی و برنامههای سازمان است تا براساس آن بتوان با مطالعه و شناختی مناسب نسبت به تدوین چشم انداز، مأموریتها، اهداف و راهبردهای مورد نیاز اقدام کرد.
وی همچنین بر ضرورت انجام پژوهشهای کاربردی، مؤثر و اثر بخش تاکید کرد و افزود: انتخاب موضوعات پژوهشی باید براساس نیازهای سازمانی باشد و ضرورت دارد نتایج حاصل از پژوهشها در سازمان عملیاتی شود و از انتخاب موضوعات پژوهشی و تحقیقاتی که هیچ قابلیت کاربردی ندارد، خودداری شود.
منبع: mehrnews-5562922