جستجو
رویداد ایران > رویداد > چگونه سند تحول در مدارس اجرایی می شود

چگونه سند تحول در مدارس اجرایی می شود

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مدرسه به عنوان یک زیستگاه مطرح می‌شود و دیگر صرفاً محلی برای برای آموزش نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، مهر، محمود امانی طهرانی دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در مراسم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که در دبیرستان ماندگار البرز برگزار شد؛ با بیان اینکه ارزان‌ترین راه برای بهبود شاخص‌های جامعه رسیدگی به مدرسه است، گفت: با اجرای سند تحول، محتوای ارائه شده در مدارس کیفیت بهتری خواهد داشت. با اجرای این سند، معلم شرایط بهتری برای تدریس در مدرسه دارد.

وی با بیان اینکه باید به مدیر مدرسه اعتماد بیشتری داشته باشیم؛ گفت: اجرای بسیاری از بندهای تحول نیازمند تدبیر مدیر مدرسه است.

امانی با اشاره به اینکه در سند تحول، مدرسه کانون تربیتی محل است؛ اظهار کرد: در بسیاری از محله‌ها، مدرسه و محله هیچ ارتباطی با هم ندارند اما محله‌هایی را هم دیده‌ایم که یک مدرسه وضع فرهنگی یک محله را به طور کلی تغییر داده است؛ به محیط پیرامونی خود وصل و آن را احیا کرده است.

وی به برنامه ویژه مدرسه با نام بوم اشاره کرد و گفت: در سند تحول، مدرسه به عنوان یک زیستگاه مطرح می‌شود و دیگر صرفاً محلی برای برای آموزش نیست. دانش‌آموز یک زیست مشترک را در مدرسه تجربه می‌کند.

وی در تشریح بوم (برنامه ویژه مدرسه) گفت: در فاز اول برنامه، مسائلی مطرح می‌شود که دانش‌آموز با مهارت‌های اجتماعی آشنا بشود که به فاز اول پاگشایی گفته می‌شود. اجرای حرفه‌ای بوم در فاز دوم برنامه ویژه مدرسه مطرح می‌شود.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: در فاز سوم بوم به نهادینه شدن سند تحول می رسیم که به آن دوره برگشت ناپذیری هم گفته می‌شود؛ در این دوره مدیر مدرسه به صورت کامل اجرای بندهای سند را درک کرده و توانایی کنترل امور را پیدا کرده است.

امانی در تشریح این مطلب، با بیان اینکه مدارس صدرا برنامه ویژه‌ ای برای اجرای سند تحول طراحی کردند؛ گفت: طراحی نظام تربیتی و نرم افزار محتوایی، ترسیم مؤلفه‌های مدرسه صالح در سطحی وسیع‌تر و اجرای طرح و برنامه‌ ریزی مستقل برای تحول نظام‌مند در هر یک از اجزای برنامه، از بخش‌های طراحی مدارس صدراست.

منبع: mehrnews-5554850

برچسب ها
نسخه اصل مطلب