جستجو
رویداد ایران > رویداد > راست و دروغ های حمید نقاشیان / کارنامه مدعی «شهید» شدن امام (ره) زیر ذره بین

راست و دروغ های حمید نقاشیان / کارنامه مدعی «شهید» شدن امام (ره) زیر ذره بین

عصرایران نوشت: از بخش‌های دیگر مصاحبه هم پیداست که خاطرات بعدی او مربوط به کارهایی است که در زمینه‌های اطلاعات و امنیت انجام داده و قطعا مسؤولیت‌هایی برعهده داشته ولی در تصاویر دیگر نیز کنار امام دیده نمی‌شود و همین نیز بخش بعدی توضیح جماران را تأیید می‌کند که تنها در ماه‌های اولیه در زمرۀ محافظان و به تعبیر خود سرپرست آنان بوده است.

اخیرا ویدیویی در فضای مجازی منتشر شده که در آن، فردی که خود را محافظ امام خوانده است، ادعاهایی را در خصوص بیماری و رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی بیان کرده است.

هر چند ادعای طبیعی‌نبودن درگذشت امام خمینی رهبر فقید انقلاب اسلامی و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران (‌در سال ۱۳۶۸) که از زبان فردی به نام «حمید نقاشیان» -از محافظان ایشان در چند ماه ابتدایی ورود به ایران- مطرح و در فضای مجازی منتشر شده غیر قابل باورتر از آن بوده است که موج چندانی برانگیزد، اما تارنمای جماران به آن واکنش نشان داده است.

او گفته بود به عمد داروی تقلبی یا اشتباهی را از داروخانه‌ای در لندن به ایران انتقال دادند و امام خمینی به تعبیر او "با دارو ترور شده است".

«اخیرا ویدیویی در فضای مجازی منتشر شده که در آن، فردی که خود را محافظ امام خوانده است، ادعاهایی را در خصوص بیماری و رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی بیان کرده است. شایان ذکر است این فرد جز دورۀ کوتاهی در ابتدای ورود امام به ایران در سال ۵۷، در بیت امام و حفاظت از ایشان نقشی نداشته است و ادعاهایی که مطرح شده نیز به هر انگیزه و علت که بیان شده، سراسر کذب و بی پایه است.»

این یادداشت به قصد ذکر چند نکتۀ دیگر است و البته این که " حمید نقاشیان " کیست؟

در تصویر مشهور امام خمینی در مدرسۀ فیضیه - با دستمال بر صورت و گریان - در مراسم بزرگداشت استاد شهید مطهری که هاشمی رفسنجانی هم در حال سخنرانی است جوانی درست پشت سر امام ایستاده؛ او همین حمید نقاشیان است. از محافظان امام در آن زمان که البته خود را سرپرست محافظان هم معرفی کرده است.

تکذیب ادعای یک محافظ در مورد شهیدشدن امام خمینی(ره)



آنچه جماران ننوشته و احتمالا حمید نقاشیان را به تصور یا ساخت یا تأیید این داستان سوق داده این بحث است که درگذشت امام نه به خاطر بیماری قلبی که در پی سرطان گوارش یا سرطان خون بوده یا بیماری را درست و دقیق تشخیص ندادند یا خطای پزشکی رخ داده است. در این زمینه البته می‌توان با دکتر حسن عارفی و دکتر هادی منافی ( به اضافۀ دکتر ایرج فاضل ) پزشکان امام گفت‌وگو کرد و این هم قابل توجه است که مجلۀ حریم امام هم چند سال قبل در این زمینه (‌تشخیص ندادن سرطان گوارش و تأکید بر بیماری قلبی) مطلبی منتشر کرده بود.

ماجرای داروی غلط و عمدی انتقالی از لندن اما در تمام این ۳۳ سال هرگز مطرح نشده و حمید نقاشیان نیز سندی ارایه نداده است. مصاحبۀ اشاره شده در فصل نامۀ یادآور اما نشان می‌دهد او هر از گاهی مایل به یادآوری ماه‌هایی است که در کنار امام خمینی بوده است.

21217

کد خبر 1658075

منبع: khabaronline-1658075

برچسب ها
نسخه اصل مطلب