جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > تصويب بسته پيشنهادي بهزيستي براي پوشش بيمه‌اي مشاوره ازدواج و خانواده در شوراي عالي بيمه سلامت

تصويب بسته پيشنهادي بهزيستي براي پوشش بيمه‌اي مشاوره ازدواج و خانواده در شوراي عالي بيمه سلامت

معاون توسعه پيشگيري بهزيستي كشور گفت: در خصوص اعتبارات مورد نياز جمع‌آوري معتادان متجاهر و سرانه نگهداري و توانمندسازي بهبوديافتگان، در حال رايزني با ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت كشور هستيم كه به شكل مناسبي اين مشكلات را حل كنيم.

مشهد پایگاه خبری رویدادایران-فاطمه عباسي كه در حاشيه برگزاري نشست علمي كاربردي فرماندهان پايگاه‌هاي بسيج بهزيستي استان‌ها در مشهد با خبرنگار ما گفتگو مي‌كرد افزود: اميدواريم با واقع‌بيني كه در مسؤولان اجرايي اين نهادها سراغ داريم، وضعيت معتادان متجاهر كاملا مشخص و اعتبارات لازم براي اجراي كامل و نتيجه‌بخش ساماندهي اين گروه از بيماران سوء مصرف مواد مخدر تأمين گردد.
عباسي در زمينه پيشگيري از خشونت گفت: جمعيت همياران سلامت رواني اجتماعي و مؤسسات پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي در سراسر كشور بر روي موضوع خشونت كار مي‌كنند و صدها كارگاه و دوره‌ي آموزشي تخصصي براي گروه‌هاي هدف بخصوص اقشار حاشيه‌نشين كه بيشترين خشونت را تجربه مي‌كنند برگزار شده است.
وي با تأكيد بر اينكه حمايت از خشونت‌ديدگان، در معاونت اجتماعي بهزيستي به صورت تخصصي و هدفمند دنبال مي‌شود گفت: بايد اعتبارات حوزه پيشگيري در اين زمينه افزايش قابل توجه داشته باشد تا بتوانيم بر روي موضوع پيشگيري از خشونت، برنامه‌ريزي دقيق‌تر و جامع‌تري داشته باشيم.
معاون توسعه پيشگيري بهزيستي كشور در زمينه مشاوره قبل از ازدواج كه به گفته‌ي  او يكي از مؤثرترين روش‌ها براي پيشگيري از مشكلات زوجين مي‌باشد گفت: اين خدمات در سراسر كشور در حال حاضر انجام مي‌شود و علاوه بر كلينيك‌هاي مددكاري و مراكز روان‌شناختي عمومي، مراكز مشاوره ازدواج و خانواده هم از بهزيستي مجوز فعاليت گرفته و در حال تلاش براي پوشش بيمه‌اي اين خدمات هستيم.
وي از تصويب بسته پيشنهادي سازمان بهزيستي در زمينه بيمه مشاوره ازدواج و خانواده در شوراي عالي بيمه سلامت خبر داد و گفت: متأسفانه عدم وجود منابع، مانع اجراي اين برنامه شده است.
عباسي همچنين گفت كه ضرورت مكلف‌سازي سازمان هاي بيمه‌گر در بعد سلامت اجتماعي و مشاوره، به وزير هم منتقل گرديده و منتظر هستيم كه در نشست‌هاي تخصصي وزارت با شوراي عالي بيمه، اين مسائل به صورت قانونمند به تصويب برسد و استانداردهاي اعلامي سازمان بهزيستي به عنوان متولي سلامت اجتماعي، ملاك عمل قرار گيرد.
معاون توسعه پيشگيري بهزيستي كشور در مورد طرح‌هاي مشاركت اجتماعي جوانان و زنان در پيشگيري ا‌ز آسيب‌هاي اجتماعي گفت: با توجه به محدوديت‌هاي اعتباري در اين زمينه، در نظر داريم از حمايت‌گيري نهادها و ارگانه‌هاي ديگر بهره‌مند شويم و همچنين در جهت بهره‌گيري از ظرفيت بخش نيكوكاران كارآفرين در صنعت و بازار، اقداماتي در دست انجام است و در برخي استان‌ها اين حمايت گيري به نتايج عملياتي بسيار خوبي رسيده است.
وي يادآور شد: به عنوان مثال، طرح مانا سال گذشته با حمايت‌يابي كه خود انجام دادند يك ميليارد تومان از سوي مجريان طرح جهت اجراي پروژه‌هاي اجتماع‌محور به اين برنامه تزريق گرديد كه از محل كمك‌هاي خيرانه انجام گرفته است.
وي همچنين در زمينه تسهيم عوايد حاصل از بيمه شخص ثالث براي پيشگيري از معلوليت گفت: رايزني‌هايي در حال انجام است و پس از نهايي شدن طرح در سازمان، موضوع را با بيمه مركزي مطرح مي‌كنيم و اگر لازم باشد از طريق تهيه لايحه و ارسال به دولت، موضوع پيگيري خواهد شد.
عباسي تصريح كرد: بهزيستي، اصلي‌ترين و تخصصي‌ترين نهاد پيشگيري از معلوليت در كشور است اما از تسهيم عوايد حاصل از بيمه شخص ثالث، هيچ بهره‌مندي ندارد در حالي كه ساير نهادها كه نقش مستقيم و برنامه‌ي عملياتي در اين زمينه ندارند اعتبارات بسيار خوبي از اين بخش دريافت مي‌كنند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب