نماینده مردم سراوان:
پشت دربهای بسته نمیتوان برای سیستان و بلوچستان تصمیم گرفت/مشکلات با اقدامات عملیاتی مسئولان قابل حل است
به گزارش رویدادایران ملک فاضلی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی گفت: دو سال از مجلس شورای اسلامی و یکسال از دولت انقلابی گذشته است در محیط عمل چه میگذرد؟ جامعه چگونه است؟ اوضاع و شرایط اقتصادی چیست؟ معضل معیشت جامعه در کجا است؟ آیا دولت انقلابی و مجلس انقلابی تغییر را به وجود آوردهاند؟ قطعا نه. پس باید برگشت کنیم تا ببینیم که مشکل کجاست و آن را حل کنیم در غیر این صورت باید پاسخگوی نسل آینده و موجود باشیم.
جامعه درگیر مسائل حیاتی است
نماینده مردم سراوان، سیب، سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: جامعه ما درگیر مسائل حیاتی است یعنی آب، نان و مسکن و اما برگردیم به دولت، استان سیستان و بلوچستان استان فریاد و عشق، فریاد محرومیت و عشق به انسانیت و دارای موهبتهای فراوان خدادادی است، اولین موهبت این استان نیروی انسانی است که شرط اول توسعه است. پس اگر این موهبت را دارد چرا در مقام آخر توسعه است؟ برای اینکه نیروی انسانی توانمند ما نتوانسته است در طول ادوار جای اصلی خود را در بدنه اصلی دولت داشته باشد و به همین دلیل وقتی که ما نیروی انسانی توانمندمان در بدنه اصلی دولت قرار ندارد قطعا در آخرین رتبه توسعه قرار میگیریم که سی و یکم است. خواهش میکنم که تغییری به وجود آید و نیروی انسانی بکار گرفته شود.
عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اما در موهبتهای دیگر، مرز فوق العاده گسترده خاکی، آبی و معادن در استان سیستان و بلوچستان فراوان هستند اما فراموش شدهاند، آقای وزیر کشور سفری را به منطقه مرزی داشتند، متاسفانه آنچه را که ایشان دیدند و هدفشان عبارت از ساماندهی مرز راه افتادن بازارچههای مرزی بود، محقق نشد و مشکل مردم حل نشد، از ایشان درخواست دارم که توجه خاصی را نسبت به راهاندازی بازارچههای مرزی از شمال استان، منطقه سیستان، خاش، سراوان، ایرانشهر و چابهار داشته باشند طبعا این ساماندهی مرز شرط اول تغییر و اشتراک در حوزه انتخابیه ما خواهد بود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: سپاس خود را تقدیم همه کسانی میکنم که جانانه، دلسوزانه و روزانه در خدمت جامعه هستند اما استان ما اوضاع نامطلوبی دارد در شهر من الفبای نان و آب، میدانید که مردم سراوان آرزوی آب هوتک را دارند چراکه در سراوان نیست، صف تهیه نان کیلومتری است، دست نیافتنی است، سوخت وضعیت خاصی را دارد. یک روز صرف یکبار سوختگیری میشود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اگر وضعیت را بررسی کنیم میبینیم که باید برگردیم به خودمان، بجای حرف عمل لازم است، ما در اتاقهای دربسته در صحن مجلس، دولت در هیات دولت وقتی صحبت میکند فکر میکند مشکل مردم خودبخود در محیط حل شده است، خیر، مشکل مردم را عمل در محیط حل میکند، حضور در محیط حل میکند، پس بیایید دولت و مجلس تغییر به وجود آوریم، حضور برای حل مشکلات نه گفتن و رفتن و عمل نکردن و ناامیدی به وجود آوردن.
منبع خانه ملت