توزیع یک عطر خطرناک در کشور؛ واقعیت یا شایعه
دکتر محمدجواد خشنود سه شنبه 30 مهر در جمع خبرنگاران گفت: موضوع انتشار خبر توزیع یک عطر خطرناک، از سوی این دانشگاه در حال پیگیری است اما تاکنون پاسخ دقیق و قانع کنندهای را دریافت نکردهایم.
او به شهروندان توصیه کرد که اخبار صحیح را از طریق رسانههای رسمی دنبال کرده و کمتر به مطالب منتشر شده در شبکههای اجتماعی که فاقد منبع است، توجه کنند، گفت: هنوز هیچ پاسخ صحیحی از منابع خبر پیدا نکردهایم و نمیتوانیم آن را تایید و یا تکذیب کنیم، افزود: موضوع در دست بررسی است و چنانچه مشخص شود از طریق رسانهها به شهروندان اعلام میشود.
این مقام مسئول گفت: به منظور شناسایی کالای وارداتی مجاز و غیر مجاز، برچسب اصالت و سلامت کالا تحت نظر سازمان غذا و دارو بر روی محصولات سلامت محور شامل دارو، محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درج شده است. برخلاف برچسب شبنم که به آسانی قابل تقلب بوده و برچسب تمام کالاها یکسان است، این برچسب قابل تقلب نیست و اصالت کالای موردنظر را به سه روش میتوان استعلام کرد.
خشنود ادامه داد: ارسال کد UID به شماره پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲، ارسال اعداد پشت قسمت پوشیده شده به ترتیب از قسمت اول تا چهارم به همان شماره پیامکی، وارد کردن اعداد فوق در سامانه الکترونیکی www.ttac.ir و استفاده از نرم افزار بارکد خوان دو بعدی مخصوص تلفن همراه از طریق سایت مذکور از جمله راههای استعلام اصالت محصولات وارداتی به شمار میآید.
معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد که هر شماره پیامکی دیگری به جز شماره پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ بر روی محصول، تقلبی است.
به گزارش ایسنا، از روز گذشته خبری در فضای مجازی و برخی شبکههای اجتماعی مبنی بر توزیع یک عطر خوشبو وسمی با نام "راشا" در برخی کشورهای منطقه تولید و برای توزیع به افغانستان ارسال شده و قرار است در ایران نیز توزیع شود.