رویدادایران
جستجو
رویداد ایران > رویداد > پایان‌دادن به گرسنگی به کمک نوآوری

پایان‌دادن به گرسنگی به کمک نوآوری

پایان‌دادن به گرسنگی به کمک نوآوری
ایسنا/خراسان رضوی همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ و حمله به اوکراین، سیستم‌های غذایی جهانی را مختل کرده است و مجمع جهانی اقتصاد و سازمان خواربار و کشاورزی ملل‌ متحد راهکارهایی برای کمک به کشورهادر تسریع نوآوری سیستم‌های غذایی فراگیر منتشر کرده‌اند.

به نقل از ویفروم، تا سال ۲۰۳۰، تخمین زده می‌شود که ۸.۵ میلیارد نفر در جهان زندگی کنند و سازمان ملل متحد تا آن زمان امیدوار است که به گرسنگی در جهان پایان داده باشد و به امنیت‌ غذایی و بهبود تغذیه دست یابد البته همه اینها در حصول اطمینان از پایداری شیوه‌های کشاورزی میسر خواهد شد. این امید وجود دارد که پیشرفت در راستای اهداف توسعه پایدار سازمان ملل از طریق همکاری و نوآوری فراگیر حاصل شود.

در سال ۲۰۲۰، بیماری همه‌گیر باعث افزایش گرسنگی در جهان شد، به طوری که ۸۱۱ میلیون نفر در سراسر جهان با گرسنگی مواجه شدند. بیش از ۳ میلیارد نفر نمی‌توانند یک رژیم‌غذایی سالم داشته باشند و بیش از ۱.۵ میلیارد نفر نمی‌توانند یک رژیم‌غذایی با حداقل سطح مواد مغذی ضروری را تامین کنند.

همچنین یک نابرابری جنسیتی از نظر ناامنی غذایی وجود دارد زیرا زنان ۱۰ درصد بیشتر از مردان در ناامنی غذایی متوسط یا شدید قرار دارند.

در اجلاس سیستم‌های غذایی، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل‌متحد، یک اهرم تغییر نوآوری را ایجاد کرد که توسط انجمن و سازمان کمک‌های بشر دوستانه «مرسی کورپس» اداره می‌شود تا بخش‌های عمومی، خصوصی و اجتماعی را در زمینه نوآوری گرد هم آورد.

اهرم نوآوری، از کشورها خواست تا هدفی تعیین کنند که یک درصد از تولید ناخالص داخلی مرتبط با سیستم‌غذایی خود را در نوآوری سرمایه‌گذاری کنند تا سرمایه‌گذاری در نوآوری طی ۱۰ سال آینده به گرسنگی پایان دهد همچنین انتشار جهانی گازهای گلخانه‌ای را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد و بیش از یک تریلیون دلار بازده اقتصادی ایجاد کند.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب