جستجو
رویداد ایران > رویداد > مجوز مجلس برای عرضه اموال مازاد دولتی از طریق بازار سرمایه

مجوز مجلس برای عرضه اموال مازاد دولتی از طریق بازار سرمایه

مجوز مجلس برای عرضه اموال مازاد دولتی از طریق بازار سرمایه
نمایندگان مجلس در بررسی‌های بودجه‌ای امروز به دستگاه‌های اجرائی ملی و استانداران اجازه دادند که اموال و دارایی منقول و غیر منقول مازاد دولتی را از طریق حراج عمومی در بورس کالا و یا از طریق مزایده عمومی به فروش رسانند.

به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه نوبت صبح امروز (شنبه) مجلس شورای اسلامی در بررسی بودجه ۱۴۰۱ در بخش درآمدی بندهای ارجاع شده به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱‌  جزء ۱ و ۲ بند ب تبصره ۱۸ را تصویب کردند.

بند ب تبصره ۱۸ می گوید:

۱- به روسای دستگاههای اجرائی ملی/ استانداران اجازه داده می‌شود اموال و دارایی منقول و غیر منقول مازاد دولتی (به استثنای انفال و موارد مندرج در اصل (۸۳) قانون اساسی) در اختیار خود و دستگاهها و مؤسسات تابعه/ دستگاههای استانی را پس از تأیید کارگروههای ملی و استانی واگذاری اموال (اعضای آن در آیین‌نامه اجرائی تعیین می‌شود) و بدون رعایت تشریفات مربوط به تصویب هیأت وزیران با رعایت قوانین و مقررات، از طریق حراج عمومی در بورس کالا و یا از طریق مزایده عمومی در سامانه تدارکات الکترونیک دولت با رعایت قانون تجارت الکترونیک (مصوب ۱۷/۱۰/۱۳۸۲) با اصلاحات و الحاقات بعدی و نیز مقررات تعیین شده در قانون برگزاری مناقصات به نحوی که با مزایده منطبق باشد، به فروش رسانده و منابع حاصل را به حساب خزانه داری کل کشور واریز نمایند.

۲- وزارت امور اقتصادی و دارایی مجاز است اموال غیرمنقول  ثبت نشده در سامانه جامع اموال (سادا) را از طریق بازرسی ادواری برون سپاری برای برداشت میدانی اطلاعات یا گزارش مردمی با اختصاص پاداش متعارف شناسایی و نسبت به اصلاح اسناد مالکیت آن ها به نام دولت جمهوری اسلامی ایران با نمایندگی وزارت امور اقتصادی وداریی به عنوان امین اموال  و فروش و تعیین تکلیف آن ها اقدام نماید.

۳- در اجرای بند(پ) ماده(۱۰) قانون برنامه ششم توسعه، وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف به شناسایی اموال غیرمنقول ثبت نشده توسط دستگاههای اجرائی در سامانه جامع اموال (سادا) است. این وزارتخانه ضمن اصلاح اسناد مالکیت اموال غیرمنقول شناسایی شده فوق‌الذکر به نام دولت جمهوری اسلامی ایران، موظف به فروش آنها و واریز منابع حاصله به حساب خزانه‌داری کل کشور است. وزارتخانه مذکور مجاز به شناسایی از طریق بازرسی ادواری، بازدید میدانی با استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و گزارش‌های مردمی است.

نیروهای مسلح از احکام این بند مستثنی هستند.



برچسب ها
نسخه اصل مطلب