جستجو
رویداد ایران > خبرها > حوزه‌های علمیه و صدا و سیما غیرت دینی را ترویج کنند

حوزه‌های علمیه و صدا و سیما غیرت دینی را ترویج کنند

حوزه‌های علمیه و صدا و سیما غیرت دینی را ترویج کنند
امام جمعه موقت تهران از مدیران حوزه‌های علمیه و صدا و سیما خواست تا با ابتکارهای جدید در برنامه‌های خود تجدیدنظر کرده و غیرت دینی را در جامعه بیش از پیش ترویج کنند.

رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری به مناسبت سالروز قیام ۱۹ دی فرمودند که برخی تلاش و تبلیغ می‌کنند که غیرت دینی را «بی‌منطقی و خشونت» بنامند اما حقیقت این است که غیرت دینی همراه با عقلانیت و برخاسته از بصیرت است و بصیرت نیز شعبه و مظهری از عقلانیت است ضمن اینکه در عمل نیز در اغلب موارد، غیرت دینی با عقلانیت همراه بوده است.

ایشان «غیرت دینی» را عامل نجات کشور در بزنگاه‌های مختلف و تبدیل کردن تهدیدها به فرصت خواندند و ادامه دادند که غیرت دینی را حفظ کنید زیرا این غیرت دینی مردم بود که کشور را در دفاع مقدس -یعنی آن جنگ بین‌المللی که آمریکا، شوروی، ناتو و ارتجاعِ آن روز برای به زانو در آوردن انقلاب به راه انداخته بودند- پیروز کرد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی به منظور تبیین دقیق‌تر مفهوم غیرت دینی و جایگاه آن در فرهنگ دینی با برخی کارشناسان به گفت و گو نشسته است.

آیت الله کاظم صدیقی در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا درباره غیرت دینی گفت: دو گروه افراد در جامعه وجود دارند. یک گروه هیچ مسئولیتی برای خودشان تعریف نکرده و در واقع باری به هر جهت هستند؛ به گونه ای که اگر هر اتفاقی رخ دهد و هر کسی چیزی بگوید، هیچ واکنشی نشان نمی دهند و این افراد را می توان مردگان زنده نما نامید؛ همانگونه که حضرت علی (ع) درباره این افراد فرمودند یا اشباه الرجال و لا رجال یعنی شما مجسمه هستید، مرد نیستید و فقط شکل مردان را دارید ولی حقیقت مردانگی ندارید ولی عده ای دیگر خود را مامور و فرشته خدا می دانند و نسبت به جریاناتی که به ضرر دین تمام می شود و نظام خانواده و ناموس را تهدید می کند، حساسیت داشته و واکنش نشان می دهند. 

وی افزود: بالاترین ناموس ما امروز انقلاب اسلامی است که همه ناموس ها زیر این پرچم حفظ می شوند. اگر خدای ناخواسته به این ناموس تعرض شود، هیچ ناموسی در هیچ خانواده ای امنیت نخواهد داشت و این افرادی که در برابر امام حسین (ع) و شهدا احساس مسئولیت می کنند، نمی توانند در برابر جریان های انحرافی بی تفاوت باشند. این افراد خود را در برابر آن عارف حکیم و فقیهی که جانش را در کف دست گرفت و در تمام شرایط مقاومت کرد، زندان ها و تبعیدها را به جان خرید؛ عزیزان و دوستانش را از دست داد و این انقلاب را بوجود آورد، مسئول می دانند و با داشتن حساسیت نسبت به امام زمان (عج) و نایب امام زمان، هیچوقت نمی توانند بی تفاوت باشند.

بر همین اساس این مردم به موقع به میدان می آیند و با جریان های انحرافی، افراد وابسته و مزدورهای بیگانه مقابله می کنند و جریان ساز می شوند و اجازه نمی دهند میکروب های بیگانه این پیکره عظیم انقلابی را که با خون شهدا آبیاری شده، تضییع و کمرنگ کنند

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور درباره بی تفاوتی های برخی افراد در برابر ناهنجاری ها و انحراف ها گفت: در این زمینه باید یک گفتمان و جریان ملی را به راه انداخت. حوزه های علمیه باید در این زمینه یک بازنگری در شیوه کار خود برای تبلیغ داشته باشند. صدا و سیما نیز باید در برنامه های خود تجدیدنظر کند و یک ابتکار جدیدی داشته باشد.

فرهنگسازان ما نیز در شبکه های مجازی به مقابله بروند و به صورت تهاجمی حرکت کنند؛ یعنی هم در برابر شبهات و انحرافات مقابله کنند و هم باید راه ها را برای هجوم بی امان به پیکره ظلم و فساد و انحرافات فکری، اخلاقی، اجتماعی و معیشتی و سایر موارد هموار کرده و همه باید دلسوزی های لازم را داشته باشیم و به دشمنان هجوم ببریم و در برابر هجمه هایی که به عمل آمده، دفاع جانانه کنیم

مدیرکل بنیاد بین المللی غدیر افزود: بنابر این همه هیات ها و شبکه های مجازی و همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولتمردان که تریبون هایی را در اختیار دارند، در این زمینه تلاش کنند. آیت الله رئیسی رئیس جمهوری می تواند برنامه های ویژه ای را به وزارت خانه های علوم و آموزش و پرورش واگذار کند و به غیرتمندان مسئولیت بدهد. بسیج دانشجویی، جهاد سازندگی و فعالان این عرصه ها در کنار کارهای خود بسته های فرهنگی تهیه کنند و یک قیام ملی لازم است و گرنه انقلاب آسیب می بیند. البته انقلاب از بین نمی رود، چون اسلام از بین رفتنی نیست ولی کمرنگ می شود و دچار آسیب و ریزش بیشتر می شود و اگر این غیرت ها اعمال شود، این ریزش ها کمتر می شود.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب