۸۵ درصد از تجهیزات فولادی بومیسازی شده است
به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا، علیرضا امیری، یکی از مدیران ذوبآهن اصفهان در حاشیه این نمایشگاه اظهار کرد: علیرغم اینکه چند مشکل توسعهای در مجموعه ذوب آهن اصفهان وجود دارد اما امیدواریم بتوانیم این مشکلات را پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه پیش از انقلاب ظرفیت تولید فولاد کشور کمتر از ۵۰۰ هزار تن در سال بوده است گفت: میزان تولید کشور امروزه به بیش از ۳۰ میلیون تن رسیده و ظرفیت اسمی ۴۰ میلیون تنی نیز دارد. این در حالیست که در اکثر شهرها کارخانه فولاد و ذوبآهن تاسیس شده است. این موضوع نشان میدهد که نسبت به رشد جهانی وضعیت ایران بسیار خوب است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۵ درصد از تجهیزات فولادی در داخل کشور تولید و بومیسازی شده است. در نمایشگاه جاری دو بخش مهم وجود دارد که بخش اول دستاوردهای بومیسازی و بخش دوم مربوط به نیازهاست تا افراد و صنایع برای همکاری متوجه نیاز این صنعت شوند و مربوط به ۱۵ درصد باقیمانده است. برخی از قطعات و تجهیزاتی که به سبب تحریمها، امکان واردات وجود نداشت، با اتکا به توان داخل اکنون بومیسازی شده است.
گفتنی است، در غرفه ذوب آهن اصفهان بخشی از ماشینآلات و تجهیزات بومیسازی شده ارائه و بخشی که نیاز فعلی برای خودکفایی در ساخت است برای اطلاع شرکتهای فعال در این زمینه که میتوانند همکاری کنند، به نمایش گذاشته شده است. بطور مثال یکی از این دستاوردهای ذوب آهن اصفهان ساخت دریچههای پاتیلی است که پیشتر از اتریش وارد میشد اما در حال حاضر در داخل به تولید رسیده و براساس این داخلیسازی هزینه آن به یک سوم کاهش پیدا کرده است.
اولین دوره نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای جهادی با حضور بیش از ۱۲۴ فعال اقتصادی و تولیدی از سراسر کشور در قالب هلدینگها و شرکتهای فعال در حوزههای صنعت، معدن، کشاورزی و... که شاخصههای مدیریت جهادی را داشتهاند، از روز گذشته (یکشنبه) آغاز به کار کرده است. این نمایشگاه در راستای اهداف و نیز نمایش اقتدار ملی و آشنایی آحاد مردم با موج عظیم پیشرفت و خدمات قابل ارائه، در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران برپا شده و از ۲۴ تا ۲۶ بهمنماه دایر خواهد بود.