تقوی: فقدان تحزب از نقاط ضعف انتخابات ما است/حزب مانع تکروی میشود
به گزارش خبرنگار احزاب ایرنا، حجتالاسلام والمسلیمن سیدرضا تقوی روز جمعه در مراسم گرامیداشت چهارمین سال تاسیس حزب همدلی مردم تحولخواه (همت) که در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد، گفت: شما در حزب وارد شدهاید که بگویید ما آدمهای بی اثری نیستیم و ما می توانیم و این ارزشمند است.
عضو هیات رییسه مجمع نمایندگان تهران در مجلس یازدهم افزود: متاسفانه حزب در جامعه ما متهم است. من معتقد به کار تشکیلاتی هستم. یکی از ضعفهای انتخابات و دستگاههای اجرایی و تقنینی ما غیبت تحزب است. یک مسئول چهار سال می آید و می رود به هیچکس هم پاسخگو نیست. اگر حزب داشتند عملکردشان پای حزبشان نوشته میشد. برخی با افتخار می گویند ما حزبی نیستیم، این دلیلش عدم فرهنگ سازی است. این که کسی حزبی نیست خودش اشکال است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه به کسی که حزبی نیست نباید رای داد، خاطرنشان کرد: کسی که حزبی نیست یعنی معتقد به برنامه، سازمانیافتگی، ساختارمندی، پاسخگویی و نظم نیست. وزرایی بودند که دو شب قبل رای اعتماد، چند صفحه برنامه از شخص دیگری می گرفتند و هیچ اطلاعی از محتوای و معنی آن نداشتند، که اگر از درون یک حزب با تجربه به مجلس معرفی میشد با پشتوانه و برنامه حزب به مجلس میآمد و رای اعتماد میگرفت.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: احزاب ما بی جان هستند، برخی فامیلی و قبیلهای هستند. برخی هم فصلی است که در انتخابات به دنبال سهم هستند. ما هم توسط همین گروهها به مجلس رفتیم ولی امروز کسی از ما نمیپرسد چه عملکردی دارید. در همین مجلس افرادی در یک لیست مشترک وارد مجلس شدیم اما کسانی از همین ۳۰ نفر تهران هستند که به اندیشههای ائتلافی که آنها را معرفی کرده است، اعتقادی ندارند.
این فعال اصولگرا با بیان اینکه حزب مانع تکروی است، گفت: یکی از رسالتهای حزب این است که تواناییهای متفرق را متمرکز و افرادی را حول یک مرامنامه و اساسنامه سازماندهی میکند. این خیلی مهم است و یکی از کارکردهای حزب ممانعت از هرز رفتن استعدادها است.
تقوی بیان کرد: حزب وحدتی با شکوه ایجاد می کند و این اولین رسالت حزب است. البته کسانی باید در حزب وارد شوند که در به کار جمعی معتقد باشد. دوم اینکه باید انگیزه کار جمعی هم داشته باشند. نکته سوم در کار حزبی این است که مکمل جمع است و جمع نیز او را تکمیل می کند. حزب نیرو را از پایین به بالا می آورد و تربیت می کند.
وی با ذکر این نکته که قدرت گرفتن اشکالی ندارد، اظهار کرد: یک شخص صفر کیلومتر را نمی شود از روز اول استاندار کرد و کارکرد احزاب این است که افراد را از سطوح پایین آماده مسئولیت های بزرگ کنند. حزب است که چنین کادری را تربیت و به دستگاه اجرایی می آورد. حزبی که بر محور قانون اساسی و رهبری شکل می گیرد باید کار کنند و قدرت بگیرد و البته ابتدا حزب باید کار آموزشی و تربیتی انجام دهد.
این نماینده مجلس سیزدهم عنوان کرد: شهید بهشتی، می گفت کار در حزب عبادت است. می گفت افراد و کادرها را شناسایی کنید و رشد بدهید. به آنها مسئولیتهای کوچک بدهید تا برای کارهای بزرگ آماده شوند. اگر نتوانید حزب را تقویت کنید و کادر ورزیده نسازید حزب از هم می پاشد.