جستجو
رویداد ایران > خبرها > ارتقای همکاری دولت سیزدهم با همسایگان در راستای اجرای سیاست‌های دیپلماسی اقتصادی است

ارتقای همکاری دولت سیزدهم با همسایگان در راستای اجرای سیاست‌های دیپلماسی اقتصادی است

ارتقای همکاری دولت سیزدهم با همسایگان در راستای اجرای سیاست‌های دیپلماسی اقتصادی است
نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی گفت: اتکا به ظرفیت‌های موجود داخلی کشور و تعامل با همسایگان ۲ سیاستِ خوب دولت سیزدهم است که می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند.

«احمد دنیامالی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا در مورد سیاست خارجی دولت سیزدهم گفت: ایران با داشتن ۱۵ همسایه  از ظرفیت بسیار بالایی برای ارتقای روابط گسترده اقتصادی و تجاری برخوردار است. دولت سیزدهم می‌تواند با استفاده از این فرصت و  اولویت بخشی به همکاری و تعامل با همسایگان گام‌های مهمی برای توسعه اقتصادی بردارد.

نماینده بندرانزلی با بیان اینکه توسعه روابط اقتصادی بدون روابط سیاسی امکان پذیر نیست، تصریح کرد: اولویت سیاست خارجی دولت آیت‌الله رییسی توسعه مناسبات اقتصادی است و این گام مهمی برای شروع به کار دولت سیزدهم  است، امیدوارم که نتیجه تلاش‌های دولت در تقویت روابط سیاسی منجر به توسعه اقتصادی شود.

دنیا مالی تصریح کرد:  اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مبادلات تجاری باید اقدام به فعال نمودن دفاتر نمایندگی خود در کشورهای همسایه کنند. فعال شدن این دفاتر در کشورهایی که حجم مبادلاتی بالایی با ایران دارند ضروری است و مسیر دیپلماسی اقتصادی را هموار می‌کند.

وی با ابراز امیدواری از سیاست‌های اتخاذ شده دولت سیزدهم در تعامل با همسایگان گفت: کشورهای غربی با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای خود تلاش دارند در عرصه جهانی اعلام کنند که ایران  اهل تعامل نیست، این در حالی است که در ۴۰ ساله گذشته جمهوری اسلامی ثابت کرده که روابط محکم و استواری با همسایگان خود دارد.

نماینده بندرانزلی با اشاره به تلاش دولت سیزدهم برای افزایش تعاملات اقتصادی با کشورهای همسایه گفت: راهبرد دولت سیزدهم در افزایش تعامل با کشورهای همسایه و بلوک شرق همزمان با مذاکرات وین بسیار حرفه‌ای و دقیق است، امیدواریم که به زودی شاهد دستاورد خوبی در حوزه توسعه اقتصادی باشیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به وعده رئیس جمهور مبنی بر اینکه معیشت مردم را به مذاکرات گره نمی‌زنیم گفت: افزایش فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌ها موجب شد نگاه به درون و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی کشور افزایش یابد و در این سال‌ها توانستیم در فناوری نانو، توسعه حجم فعالیت‌های فنی و علمی، علیرغم محدودیت‌های زیاد از سوی غربی‌ها شاهد پیشرفت‌های خوبی باشیم. در حوزه تولید، امنیت غذایی و صنعت، ظرفیت‌های خوبی برای رونق تولید و اشتغال وجود دارد.

دنیامالی اضافه کرد: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور ناشی از حمایت نکردن بانک‌ها از بخش تولید و عدم تامین سرمایه در گردش است، تولیدکنندگان هم به صورت غیر مستقیم تحت فشار هستند لذا با رفع موانع تولید باید مسیر تولید را هموار کرد.

عضو کمیسیون عمران تصریح کرد: تلاش‌های دولت رییسی برای حمایت از  تولید موجب کم رنگ شدن تحریم‌ها علیه ملت ایران خواهد شد. اتکا به ظرفیت‌های داخلی کشور و تعامل با همسایگان ۲ سیاست خوب دولت سیزدهم است که می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب