جستجو
رویداد ایران > خبرها > نایب رییس مجلس: جهاد تبیین از مطالبات رهبر معظم انقلاب است

نایب رییس مجلس: جهاد تبیین از مطالبات رهبر معظم انقلاب است

نایب رییس مجلس:  جهاد تبیین از مطالبات رهبر معظم انقلاب است
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی کشورمان بر لزوم جهاد تبیین در بین نسل امروز جامعه به ویژه جوانان، تاکید کرد و تحقق آن را از اولویت های مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی برشمرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی نیکزاد روز دوشنبه حضور در همایش «نیمکت های سوخته» در شهرستان میانه اضافه کرد: دشمن  سعی در تحریف تاریخ و جنگ تحمیلی هشت ساله علیه کشور ما را دارد و چنین وانمود می کنند که این جنگ تنها به دلیل اختلافات مرزی و مالکیت رودخانه اروند بوده و ربطی به دفاع از شرف، هویت، آزادگی و خاک کشور ندارد.

وی اضافه کرد: تبیین درست جنگ هشت ساله جهان علیه کشورمان، و علت اصلی آن که ترس دشمنان از نشر انقلاب و عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بود، باید به درستی در بین نوجوانان و جوانان جامعه انجام شود.

وی تقدیم بیش از ۲۴۰ هزار شهید، ۵۷۰ هزار جانباز و ۴۳ هزار آزاده را سندی مدون و معتبر در راه حفظ ارزش ها و باورهای نظام و انقلاب و دفاع از خاک میهن برشمرد و تاکید کرد: دشمن به خوبی دریافته است که اگر جمهوری اسلامی ایران از بین برود، دیگر هیچ حکومت اسلامی و دینی مانند آن که به غرب و شرق وابسته نباشد، ایجاد نخواهد شد زیرا جمهوری اسلامی ایران اولین حکومت اسلامی  است که به دست امام راحل تشکیل شد.

نیکزاد، رکن تداوم انقلاب را در وجود رهبری واجد شرایط، مردم و تفکر و تربیت توحیدی دانست و افزود: وجود این ارکان برای دشمنان نظام از جمله استکبار جهانی قابل قبول نیست، زیرا سبب به وجود آمدن افرادی همچون قاسم سلیمانی سردار شهید اسلام است.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در بیان علت دفاع مجلس از آقای رییسی برای کاندیدا شدن ایشان گفت: مجلس می خواست کسی بر مسند ریاست جمهوری مستقر شود که بتواند دولت مردمی و انقلابی در کنار دولت و مجلس انقلابی ایجاد کند و اخلاق حکمرانی اسلامی را با ساده زیستی و ارزش گذاری به بیت المال و عدم تصویب مصوبه و قانون برای خوشایند بعضی ها و نیز بالا بردن سرمایه های انسانی را به منصه ظهور برساند. 

وی اضافه کرد: خوشبختانه حرکتی در راستای آرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری و آرمان ها و ارزش های شهدا در دولت جدید آغاز شده و پیشرفت توسعه و عدالت در کشور شتاب بیشتری گرفته است.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نظام به ویژه شهدای مظلوم زینبیه و ثارالله به حق شهدا و خانواده آنها بر گردن انقلاب، نظام و ملت ایران اشاره و تشریح کرد: پایبندی به اهداف و آرمان های شهدا اصلی ترین خواسته شهدا و خانواده آنها بویژه از ما به عنوان مسوولین نظام است.

نیکزاد در پایان با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور بر ضرورت اولویت دادن به رفع مشکلات معیشتی و مشکل بیکاری جوانان و تصویب قانون هایی در این راستا به عنوان خواسته مقام معظم رهبری تاکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی: شهدا با اهدای جان خود سرافرازی نظام را تضمین کردند

استاندار آذربایجان شرقی نیز با حضور در این مراسم با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار امیدواری کرد که در پیمودن راه طولانی و پر ارزش شهدا بتوانیم به وظیفه خود عمل کرده و با گرامیداشت یاد و خاطره آنها به مقام شامخ شهدا ادای دین کنیم.

عابدین خرم با بیان اینکه اصلی‌ترین سرمایه وجودی هر انسان جان اوست که شهدا این سرمایه را در طبق اخلاص گذاشته و تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کردند، گفت: خون شهدا ریخته شد تا انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران همیشه سرفراز و سربلند بماند.

وی خانواده های معظم شهدا را شمعی نورانی در راه هدایت به سمت آرمان های شهدا دانست و اظهار امیدواری کرد که با استمرار این راه و مکتب بتوان حق شهدا و خانواده های معظم آنها را ادا کرد و شرمنده آنان نشد. 

استاندار آذربایجان شرقی و نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از این مراسم با حضور در گلزار شهدای شهرستان میانه، به مقام والای شهیدان ادای احترام کردند.

دیدار با خانواده شهید گل‌محمدی و برگزاری نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرستان میانه، از دیگر برنامه‌های سفر نائب‌رئیس مجلس به این شهرستان بود.

بعد از ظهر ۱۱ بهمن ۱۳۶۵ هواپیماهای عراق چند نقطه از شهر میانه را مورد حمله قرار دادند. از چند روز پیش از آن شایع شده بود که به میانه حمله خواهد شد، ولی کسی به شایعات توجه نکرده بود. تا اینکه در ساعت ۱۷ عصر آن روز چند نقطه مسکونی میانه مورد هدف قرار گرفت. حمام زنانه بلور نیز در این حملات مورد اصابت موشک قرار گرفت که بر اثر آن، پنج دختر دانشجو شهید شدند. در مجموع ۱۳ تن در این حملات کشته شدند.

همان روز در میان مردم میانه، شایع شد که فردا مدرسه دخترانه «زینبیه» بمباران خواهد شد. این خبر به نقل از رادیو اسرائیل بود. این رادیو اعلام کرده بود که این مدرسه بمباران خواهد شد، ولی کمتر کسی به آن توجه کرد، هیچ منبع موثق یا مسئولی این خبر را تکذیب یا تأیید نکرد، فردای آن روز دانش‌آموزان برای برپایی جشن انقلاب به مدرسه‌ی مذکور رفتند.

سرانجام دو مدرسه مجاور در میانه، یکی دبیرستان دخترانه زینبیه و دیگری دبستان فاطمه الزهرا(س) در روز ۱۲ بهمن ۱۳۶۵، مورد بمباران هواپیماهای عراقی قرار گرفتند. در این حمله، ۳۳ دانش‌آموز و یک خدمتگذار شهید شدند.

دبیرستان دخترانه زینبیه و مدرسه دخترانه ثارالله در دوران هشت سال دفاع مقدس در میانه تبدیل به پایگاهی برای انسجام جوانان و نوجوانان دختر برای تامین مایحتاج رزمندگان طریقت حق علیه باطل بود. منافقان کوردل پس از شناسایی این مدرسه و گزارش آن به دشمنان اسلام موجب شدند تا این مدرسه مورد بمباران رژیم بعثی عراق قرار گیرد.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب