جستجو
رویداد ایران > خبرها > مطالبات مراجع تقلید در دولت سیزدهم پیگیری می‌شود

مطالبات مراجع تقلید در دولت سیزدهم پیگیری می‌شود

مطالبات مراجع تقلید در دولت سیزدهم پیگیری می‌شود
عضو شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری از پیگیری مطالبات مراجع تقلید و اساتید حوزه‌های علمیه در دولت سیزدهم خبر داد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری سه شنبه (۵ بهمن) با صدور احکامی حجج اسلام سید رضا تقوی و محمد حاجی‌ابوالقاسم دولابی را به‌ منظور تحکیم و تقویت ارتباط ریاست‌ جمهوری با مراجع عظام تقلید، ائمه جمعه، علمای بلاد، حوزه‌های علمیه و سایر شخصیت‌های روحانی به عضویت شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت منصوب ‌کرد.

رئیسی در این احکام اظهار امیدواری کرد که اعضای این شورا ضمن بهره‌گیری از تعامل و همکاری اندیشمندان و فرهیختگان این حوزه، در تحقق اهداف عالیه دولت مجدانه کوشا باشند.

خبرنگار معارف ایرنا برای آشنایی بیشتر با وظایف اعضای این شورا و برنامه های آن با حجت الاسلام حاجی ابوالقاسم گفت و گویی داشته است.

حاجی ابوالقاسم گفت: موضوع ارتباط دولت و روحانیت در گذشته نیز مورد توجه روسای جمهوری بوده و البته فراز و نشیب هایی داشته است ولی بیشترین ارتباط در زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری بود. چون ایشان اعتقاد دارند حوزه های علمیه باید در خدمت نظام باشند و می توانند مسائل نظام را با نظریه پردازی مبتنی بر فقه حل کنند و از همان زمان پایه ارتباطات حوزوی ریاست جمهوری گذاشته شد.

نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: در سال های بعد و در دوره روسای جمهوری بعدی به ویژه در دوره قبل با توجه به رویکردهای حاکم بر دولت که بیشتر به نظریات غربی تمایل داشت، ارتباط با حوزه ها به شدت کمرنگ شده بود. از آنجا که آیت الله رئیسی رئیس دولت سیزدهم اعتقاد به حوزه و نگرش دینی در حل مسائل دارد، تصمیم گرفت این ارتباط را تقویت کند و بر همین اساس احکامی را برای تشکیل شورای هماهنگی ارتباطات حوزوی صادر کرد و قرار است در این دوره جدید حوزه ها پیوند محکم تری با ساختارهای حاکمیت پیدا کنند و بتوانند از جهات مختلف به پیشبرد اهداف دولت سیزدهم کمک کنند.

این حافظ قرآن کریم ادامه داد: یکی از برنامه های این شورا، موضوع تامین نرم افزار برای نظام و ارائه راه حل برای برخی از مسائل کشور است. همچنین معرفی نیروهایی را داریم که می توانند در بخش های مختلف در خدمت نظام باشند و استفاده از ظرفیت نخبگان حوزوی برای مدیریت های متناسب در بخش های مختلف کشور در این بازه باید اتفاق بیافتد. هچنین ارتباط با بخش های مختلف به ویژه بخش های فرهنگی برای توسعه فرهنگ دینی با کمک حوزه های علمیه در این دوره اتفاق می افتد.

استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: بنا داریم با قدرت در جهت تقویت دینداری جامعه و همچنین خدمت به نظام اسلامی از ظرفیت های حوزه علمیه استفاده شود و این ارتباط به شکل قوی برقرار شود.

حاجی ابوالقاسم اضافه کرد: یکی از وظایف رابط حوزوی رئیس جمهوری، پیگیری مطالبات بزرگان حوزه، مراجع معظم تقلید و اساتید حوزه های علمیه است و بر همین اساس این بزرگان مطالب خود را از طریق رابط حوزوی یا سایر راه ها به گوش مسئولان می رسانند و مسئولان نیز چون بنا بر همراهی با مطالبات بزرگان حوزه دارند، این مطالب را مورد  توجه قرار خواهند داد.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب