آموزش تصویری کاشت ناخن با روش سیلک
کاشت ناخن با روش سلیک که به کاشت با فیبر گیاهی نیز گفته می شود امروزه مورد توجه اغلب خانم ها قرار گرفته است و شما می توانید به کمک روش ناخن هایی خوش فرم را بکارید.
آموزش کاشت ناخن با روش سیلک
مراحل کاشتن ناخن ها به کمک سیلک و فیبر یکسان می باشد و هر دوی این روش ها آسیب کمی را نسبت به کاشتن ناخن پودری به صدف ناخن ها وارد می کنند و در هر یک از این روش ها به سوهان کشیدن روی ناخن ها نیازی نمی باشد.
آموزش کاشتن ناخن با سیلک
برای کاشتن ناخن به کمک روش سیلک ابتدا باید پک مورد نیاز را آماده کنید سپس اقدام به کاشتن ناخن ها نمایید.
وسایل مورد نیاز
- رشته های فیبری ناخن
- کلیپس کاشت ناخن
- سیلک ناخن
- عقب زن چوبی
مراحل کاشت ناخن
۱.ابتدا ناخن هایتان را مانیکور کنید و به کمک عقب زن کوتیکول ها را عقب بزنید یا آن ها را اصلاح نمایید.
۲. روی ناخن ها را ضد قارچ بزنید و بعد از خشک شدن ضد قارچ برای کاشت پودری می توانید روی ناخن ها پرایمر بزنید و برای کاشت ژل می توانید روی ناخن ها پرایمر ژل بزنید.
۳. رشته های فیبری یا سیلک ناخن را به اندازه قد ناخن مورد خود کوتاه نمایید سپس یک لایه چسب ناخن یا تاپ ژل روی سطح ناخن هایتان بزنید و قبل از اینکه خشک شود سیلک یا رشته های فیبری را روی لبه ناخن بچسبانید و به کمک عقب زن چوبی یا قلم سیلیکونی مخصوص کاشت فیبر آن ها را روی سطح ناخن هایتان تنظیم و فیکس نمایید.
۴. برای کاشتن ناخن به کمک روش پودری از چسب ناخن و برای کاشت ناخن به کمک ژل از تاپ ژل استفاده می شود که در صورت استفاده از چسب ناخن باید سرعت العمل بالایی داشته باشید و قبل از خشک شدن چسب ، فیبر یا سیلک ها را روی سطح ناخن خود بچسبانید. در صورتی که قسمت هایی از فیبر یا سیلک روی ناخن ها نچسبیده اند می توانید تاپ ژل بزنید و آن ها را تنظیم نمایید.
۵. ناخن هایتان را درون دستگاه UV-LED قرار بدهید تا خشک شود.
۶. پودر یا ژل کاشت ناخن را بردارید و به کمک قلمو روی فیبرها بکشید. توجه داشته باشید که برای مواد گذاری باید قلم را روی فیبر بکشید و نباید هیچ فشاری را به آن وارد نمایید سپس قسمت ریشه و کل سطح ناخن را مواد گذاری کنید و بعد از اینکه مواد خشک شدند می توانید از کلیپس ناخن مخصوص کاشت ناخن استفاده نمایید تا حالت خمیده و قوس ناخن بوجود بیاید.
۷. بعد از اینکه ناخن هایتان خشک شدند می توانید به کمک سوهان برقی آن ها دور گیری کنید و به کمک سوهان دستی نیز فرم دلخواهی را به ناخن های خود ببخشید.
نکات طلایی برای کاشتن ناخن با سیلک
- برای جلوگیری از آسیب رسیدن به ناخن ها این روش کاشت اغلب با ژل انجام می شود ولی می توانید آن را با پودر نیز انجام بدهید.
- برای فیکس کردن رشته های فیبر یا سیلک روی ناخن ها باید از قلم مخصوص کاشت فایبرگلاس یا عقب زن چوبی استفاده نمایید.
- از فیبرها می توانید به جای تیپ در کاشت اکریلیک نیز استفاده نمایید.
- این مدل کاشت ظاهری طبیعی را به ناخن های می بخشد و کمترین آسیب را به آن ها وارد می کند.
- انجام ریموو این روش کاشت آسان تر می باشد.
- در حین کاشت ناخن هیچ گرد و غباری ایجاد نمی شود.
- توجه داشته باشید در صورتی که مدام با آب و مواد شوینده سروکار دارید بهتر است از این روش کاشت استفاده نکنید.
- این روش کاشت برای افرادی که ناخن های آن ها نازک است توصیه نمی شود.
- هزینه این روش کاشت ناخن نسبت به سایر روش ها بیشتر می باشد.
در این مطلب با آموزش کاشتن ناخن به کمک روش سیلک در اختیار شما عزیزان بودیم که امیدواریم از مطالعه این مطلب نهایت بهره را برده باشید و اطلاعات لازم را در این زمینه بدست آورده باشید.