جستجو
رویداد ایران > استان ها > گزارش از آلودگی صنعتی در امام‌زاده‌ عبدالله آمل/ حال شهروندان مشهد مازندران خوب نیست

گزارش از آلودگی صنعتی در امام‌زاده‌ عبدالله آمل/ حال شهروندان مشهد مازندران خوب نیست

گزارش از آلودگی صنعتی در امام‌زاده‌ عبدالله آمل/ حال شهروندان مشهد مازندران خوب نیست
شهروندان شهر مذهبی و توریستی امام‌زاده عبدالله آمل از آلودگی صنعتی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی این شهر ابراز نگرانی کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، مازندران دارای پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بسیاری در بخش‌های مختلف برخودار است که برای توسعه هر یک از این بخش‌ها نیاز به مدیریت اندیشمندانه است. مازندرانی که به دنبال گسترش شهرنشینی طی سال‌های اخیر از سوی مسئولان آن بوده تا به نوعی مردم از تمام امکانات و رفاه اجتماعی بالاتر و بهتر بهره‌مند شوند.

اگرچه برای رسیدن به این شهرنشینی تغییر و تحولاتی در عرصه‌های اجتماعی،  اقتصادی، سیاسی به ویژه فرهنگی به دنبال می‌آورد اما به مرور زمان پذیرای این تغییر ساختاری می‌شوند.

شهر امام زاده عبدالله آمل که از سال 92 در مصوبه مختصات شهری قرار گرفته با وجود آن بافت روستایی، سازمان شهرداری آن با انجام پروژه‌ها و طرح‌های متعدد سعی در ارائه فرهنگ شهرنشینی را به مردم این منطقه دارد، سازمانی که برای تحول آن اقدامات در عرصه تعریض خیابان ها، ساماندهی ورودی شهر، جابجایی حرفه‌های غیراصولی شهری انجام شده است.

شهری که در دل جنگل و درختان سر به فلک کشیده قرار گرفته و مهمتر امام زاده معروف استان مازندران آن هم به نام امام زاده عبدالله را در خود دارد و به دلیل این امام‌زاده به مشهد مازندران معروف شده است.

مشهد مازندرانی که قبل از شیوع بیماری کرونا پذیرای زائرانی از استان گیلان و تهران بوده و غرب مازندران نیز ارادت خاصی به این امام زاده دارند به طوری که در مناسبات خاص زائرسراهای آن مملو از این زائران بودند.

اکنون حال این شهر خوب نیست و این نامساعدی حال شهروندان که موجب نگرانی آنها شده، وجود آلودگی صنعتی از واحدهای تولیدی تنها شهرک صنعتی این شهر برمی گردد.

*امام زاده عبداله آمل شهر مذهبی مازندران می‌شود

مهدی حسن‌نژاد شهردار امام‌زاده عبدالله با اشاره به ظرفیت و مشکلات شهر امامزاده عبدالله(ع) بیان کرد: در سال تاسیس آرامستان این منطقه هنوز شهر نشده بود، اما امروز یکی از دغدغه‌های شهروندان این مکان است به خصوص در زمان کرونا که فوتی های کرونا در این آرامستان تدفین می‌شدند، نگرانی های زیادی برای اهالی ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت آرامستان نتیجه مطلوبی نتیجه این شهر نمی شد، عنوان کرد: از سال 96 تا به امروز 60 درصد درآمد ارامستان برای شهرداری آمل و 40 درصد درآمد امامزاده عبدالله ع بوده که با صحبت‌های انجام شده 50 درصد اختصاص یافت و شهردار امامزاده عبدالله (ع) به عنوان عضو هیئت مدیره آرامستان شد.

حسن نژاد یکی از دغدغه شهر امامزاده عبدالله آسفالت خیابان و جاده بوده، افزود: 60 درصد کوچه‌های شهر به صورت خاکی و 20 درصد ناکارآمد است که به صورت جدی پیگیر آسفالت آنها هستیم و قرار است بخشی از منبع بازآفرینی و سازمان‌های شهرداری بودجه آن تامین شود.

وی با اشاره به اینکه در نظر داریم 30 هزار متر اراضی خاکی این شهر آسفالت شود تا در مواقع بارندگی دچار مشکل نشوند، گفت: در این بخش قبلا با پیمانکاری قرارداد بستند، ولی هیچ اسناد و مدارکی نیست تا از این پیمانکار مربوطه عملکردی دریافت، وضعیت آسفالت مهیا و بستر کار را فراهم شود.

حسن نژاد با اعلام اینکه یک و نیم کیلومتر آسفالت تا کنون انجام شده و تا قبل از پایان سال جاری 2 هزار متر آسفالت انجام می‌شود، افزود: این آسفالت سه و نیم کیلومتر است که در فاز بعدی نیز بعد از عید انجام می‌شود.

شهردار امامزاده عبدالله ع با ابراز نارضایتی از وضعیت زیباسازی این شهر ابراز مطرح کرد: دروازه ورودی این شهر جایگاه مناسبی نیست که برای بهبود این وضعیت ورود پیدا کردیم و در جلسه شورای ترافیک نیز مطرح شد؛ در حالی که این جاده زیرنظر راهداری است و تاکنون هیچ اقدامی در خصوص صورت نگرفته است. 

وی با تاکید اینکه شهر امامزاده عبدالله (ع) پتانسیل بالایی برخوردار است، بیان کرد: وجود آستانه مقدس امامزاده عبدالله(ع) در حوزه مذهبی، داشتن دانشگاه در زمینه آموزشی، دارا بودن مرکز درمانی، جنگل و طبیعت این منطقه از مزایای بالای این شهر است اما متاسفانه  مردم این شهر از حداقل ها برخوردار هستند.

حسن نژاد از بازگشایی پارک تفریحی در محله اسکومحله این شهر خبر داد و گفت: این پارک به مساحت 2 هزاز متر است که تا 22 بهمن افتتاح می‌شود و برای احداث پارک منطقه کاسمده نیز زمینی به مساحت 700 متر شناسایی شده که 500 متر آن مشخص شده و مابقی در حال توافق است.

وی یکی از مشکلات این منطقه را نبود ادارات دولتی جهت دسترسی بهتر شهروندان عنوان و مطرح کرد: تاکنون سند اقدام مشترک انجام شده تا خانه بهداشت و سرای محله احداث شود که امیدواریم سال آینده تامین اعتبار و استارت کار زده شود؛ همچنین مرکز اوژانس 115 پیمان‌نامه آن بسته شد و قرار است برای جلوگیری از اتلاف وقت شعبه 3 تامین اجتماعی در این شهر دایر شود، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز یکی از ماشین های آتش نشانی را در اختیار این سازمان قرار می‌دهد.

شهردار امام زاده عبدالله از جذب سرمایه در این شهر گفت: برای ورود سرمایه‌گذاری‌ها تحقیقات اولیه انجام شده که چه برند و آیتمی جذب بیشتر را برای این شهر در پی دارد؛ َهر امام زاده عبدالله پتانسیل تهیه تمام مواد اولیه برای ساخت مبل را دارد بنابراین در این زمینه تحقیق و بررسی شده تا بازار مبل مازندران در این شهر راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه آمار سرطان در این منطقه بالاست، انتظار داریم مسئولین محیط زیست به طور جدی ورود پیدا کنند، افزود: این شهر در مواقع پایان روز به خصوص عصرها شاهد  دود غلیظ کارخانجات به سمت شهر است که باعث بیماری های زیادی برای ساکنان منطقه شده است؛ لازم است مسئولان امر ورود جدی یابند.



حسن نژاد یکی از ظرفیت‌های شهر امام‌زاده عبدالله را بعد مذهبی این شهر مطرح و عنوان کرد: در استان هیچ شهری با عنوان شهر مذهبی نداریم، سعی داریم از این ظرفیت استفاده کنیم و امام زاده عبدالله را بعنوان شهر مذهبی استان مازندران معرفی کنیم تا از ظرفیت‌های مذهبی این شهر بیشتر استفاده شود.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب