قصه پرغصه غولهای صنعتی اراک/صورت آذرآب با سیلی سرخ است
آذرآب در دهه های ۷۰ و ۸۰ توانست توسعه صنعتی را در کشور رقم بزند، اما دهه ۹۰ را به تلخی پشت سر گذاشت، تلخی که همچنان تبعات آن را لمس می کند و ظاهرا تمامی ندارد.
همزمان در دورانی که هپکو به گِل نشست، نفسهای آذرآب نیز به شماره افتاد، اوضاع هر روز بدتر از روز قبل بود و همین امر اعتراضات کارگری را رقم زد به طوری که در پاییز ۹۸ بدنبال اعتراضات کارگری، روزهای ناگواری برای کارگران آذرآب رقم خورد.
بر اساس این گزارش، بانک کشاورزی به عنوان سهامدار مسلما باید به وضعیت شرکت رسیدگی می کرد اما این اتفاق نیفتاد و بانک نیز در طول این سال ها بارها اعلام کرد که تمایلی به سهامداری شرکت ندارد و همین امر فصل جدیدی را در پرونده آذرآب باز کرد به طوری که اواخر ۹۸ آقازاده استاندار وقت مرکزی اعلام کرد که سهام آذرآب ظرف سه ماه آینده واگذار می شود و حتی یکی از خریداران نیز مپنا عنوان شد.
مسلما واگذاری سهام کار ساده ای نیست، به هر حال تصمیم به واگذاری گرفته شد، ولی تا امروز هیچ اقدامی بابت واگذاری سهام شرکت صورت نگرفته است.
سهام هنوز دست بانک کشاورزی است
به گفته عسگری رییس شورای اسلامی کار آذرآب، سهام همچنان دست بانک کشاورزی است و تنها اقدام صورت گرفته این است که ۱۸۰۰ درصد افزایش سرمایه داده شده است.
به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا، مسلما زمانی که سهامداری تمایلی به رشد و ارتقای مجموعه خود نداشته باشد، وضعیتی مشابه وضعیت فعلی آذرآب رقم می خورد و لازم است که قبل از هر اقدامی در شرکت، یک بار برای همیشه تکلیف سهام و سهامدار آذرآب روشن شود تا حداقل هیات مدیره و مدیرعامل بتوانند برای آینده همراه با رونق این شرکت تصمیم گیری کنند.