حمایت ۷۰ درصدی صندوق نوآوری از دانشبنیانها برای حضور در نمایشگاه حوزه امنیت سوریه
به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا سعید الذاکرین امروز در بیست و پنجمین رویداد یکشنبههای صادراتی با موضوع پذیرش هیات تجاری و فناوری از کشور سوریه که به صورت مجازی در محل ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با تاکید بر اینکه برای ورود به بازارهای جدید نیاز به شناسایی نیازهای کشور مقصد داریم، افزود: برگزاری رویدادهای یکشنبههای صادراتی از سوی صندوق نوآوری گامی در این جهت است.
وی رویکرد این رویداد را حوزه ایمنی، امنیت و مخابرات نام برد و اظهار کرد: برگزاری این رویداد موجب مطلع شدن شرکتهای دانشبنیان از نیازهای کشور سوریه در این حوزه خواهد شد.
الذاکرین با اشاره به حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکتهای دانشبنیان با تاکید بر اینکه جای خرسندی است که این صندوق مدیریت این شرکتها را برعهده دارد و در حوزههای مختلف توسعه فناوری روشنگری دارد، ابزار امیدواری کرد که سایر نهادها و دستگاهها در این حوزه به وظایف خود به خوبی عمل کنند.
این کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه هر بازاری دارای ویژگیها و مشخصات خاصی است، ادامه داد: بازار سوریه نیز دارای ویژگیهای خاصی است؛ چرا که این کشور از سال ۲۰۱۱ درگیر جنگهای داخلی و بینالمللی شده است و اثرات این جنگ تا کنون باقی مانده و لطمات زیادی را به این کشور وارد کرده است. علیرغم آن این کشور یک کشور تولیدکننده و صادرکننده است تا کشور خریدار محصولات و کالاها.
الذاکرین با ابراز تاسف از اینکه علیرغم مراودات میان ایران و سوریه، دستاوردهای زیادی برای تبادل با این کشور حاصل نکردهایم، افزود: دلیل این امر آن است که این کشور بسیار دقیق بر واردات کالاهایی که مشابه آن در سوریه تولید میشود، نظارت دارد و از ورود محصولات و کالاهایی که در این کشور تولید میشود، ممانعت به عمل آورده میشود.
وی با بیان اینکه سوریه به شدت از تولید داخل حمایت میکند، خاطر نشان کرد: بر این اساس واردات مواد غذایی و مصالح و مواد ساختمانی که از مهمترین کالاهای صادراتی ایران است، در این کشور با محدودیتها و ممنوعیتهایی همراه است.
کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی، حوزه ایمنی، امنیت و مخابرات را از نیازمندیهای کشور سوریه دانست و اظهار کرد: این محصولات که جزو اقلام استراتژیک است، در سوریه تولید نمیشود و دست این کشور برای خرید این کالاها بهویژه به سوی ایران به عنوان کشور دوست دراز است.
وی با بیان اینکه این کشور به مدت ۱۰ سال از در اختیار داشتن تجهیزات حوزه امنیت و ایمنی و مخابرات محروم است، یادآور شد: کشور سوریه به دلیل احاطه شدن آن از سوی دشمنان به شدت نیازمند این تجهیزات است و برای این منظور اقدام به برگزاری نمایشگاهی در این زمینه موسوم به نمایشگاه SAS کرده است.
الذاکرین، با اشاره به شرکتهای ایرانی فعال در این حوزه، ادامه داد: عمده شرکتهای ایرانی فعال در این حوزه دانشبنیان و تحت پوشش صندوق نوآوری و شکوفایی هستند و حضور آنها در این نمایشگاه میتواند فرصت خوبی برای ورود این شرکتها برای ورود به بازاری باشد که رقیب ندارد و یا رقبای کمی دارد.
وی با بیان اینکه کالاهای حوزه امنیت کالاهایی نیستند که دولت سوریه بتواند به هر کشوری اطمینان کند، اضافه کرد: SAS سوریه در تاریخ ۵ اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد و صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور شرکتهای دانشبنیان ایرانی در این نمایشگاه حمایت ۷۰ درصدی دارد.
به گفته وی، صندوق نوآوری و شکوفایی برای حضور شرکتهای دانشبنیان در این نمایشگاه تا سقف ۷۰ درصد هزینههای سفر و غرفه حمایت خواهد کرد.
کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به مزایای حضور دانشبنیانها در این نمایشگاه، توضیح داد: تجار سوری، تجار بینالمللی هستند که در اتحادیه عرب و کشورهای شمال آفریقا نفوذ دارند و در صورتی که شرکتهای ایرانی بتوانند با شرکای سوری همکاری داشته باشند، میتوانند زمینه را برای صدور مجدد کالاهای خود فراهم کنند.
وی به برخی از تقاضاها از سوی شرکتهای ایرانی در زمینه ورود و خروج به کشور سوریه بدون مهر خروج و ورود، گفت: با اقدامات انجام شده امکان ورود و خروج شرکتهای ایرانی به این کشور بدون مهر ایجاد شده است، ضمن آنکه پکیجهای مسافرتی و حضور آنها در پاویون دانشبنیان این نمایشگاه مهیا شده است.
به گزارش رویداد ایران به نقل از ایسنا در حاشیه این رویداد نمایشگاهی از دستاوردهای ۱۱ شرکت در حوزه امنیت، ایمنی و مخابرات در محل صندوق نوآوری برپا شده است.