جستجو
رویداد ایران > خبرها > اکرمی: نیت رسانه خیرخواهانه و منصفانه باشد انتقادش، پیشنهاد تلقی می‌شود

اکرمی: نیت رسانه خیرخواهانه و منصفانه باشد انتقادش، پیشنهاد تلقی می‌شود

اکرمی: نیت رسانه خیرخواهانه و منصفانه باشد انتقادش، پیشنهاد تلقی می‌شود
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر لزوم انتشار صادقانه و بدون غرض اقدامات دولت سیزدهم، گفت: وقتی نیت رسانه خیرخواهانه و منصفانه باشد، آن‌وقت انتقادش هم مفید خواهد بود و این انتقاد به عنوان پیشنهاد تلقی می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره تاکید رییس‌جمهور بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق و بهنگام برای خنثی کردن تلاش‌های کسانی که می‌خواهند نقاط قوت دولت سیزدهم را در اذهان عمومی وارونه جلوه دهند، گفت:  فعالان حوزه اطلاع‌رسانی، خبرنگاران و رسانه‌ها دقت به خرج دهند که در انتشار اخبار دولت امانت‌دار باشند و با این موضوع صادقانه و به دور از غرض شخصی و گروهی برخورد کنند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز افزود: وظیفه رسانه‌ها تخریب صرف و یا تملق نیست بلکه انتقاد سازنده و بیان واقعیات است. رسانه‌ها با قصد و نیت خیرخواهانه و برای کمک به کشور،  رویدادها را منصفانه اطلاع‌رسانی کنند نه اینکه با دامن زدن به شایعات، افکار عمومی را منحرف کنند. وقتی نیت رسانه خیرخواهانه و منصفانه باشد، آن‌وقت انتقادش هم مفید خواهد بود و انتقادش به عنوان پیشنهاد تلقی می‌شود.

اکرمی در ادامه با اشاره انتشار شایعات درباره کمبود برخی اقلام و سوء استفاده برخی سودجویان از این موضوع، خاطرنشان کرد: این نوع اطلاع‌رسانی خیرخواهانه نیست و باعث می‌شود فرصت‌طلبان بازار را دچار التهاب کنند. اگر واقعا در تولید یا عرضه کالایی مشکل وجود دارد روابط عمومی‌های مرتبط با این موضوع با حوزه اطلاع‌رسانی دولت در هماهنگی کامل باشند و اصل موضوع را با مردم در میان بگذارند و از مردم بخواهند تا در حل مساله به دولت کمک کنند.

وی یادآور شد: نظام تشویق و تنبیه و همچنین نظارت شفاف در دستگاه‌های اجرایی ضروری است، البته وجود دارد ولی باید عملا خروجی داشته باشد. کسی که خوب عمل می‌کند مورد تشویق قرار گیرد و با خاطی برخورد شود.

اکرمی ادامه داد: هم اکنون با قیمت‌های متفاوت، دل به خواهی کالاها در مناطق مختلف مواجه هستیم، دستگاه‌های اجرایی باید روی خرده‌فروشی‌ها نظارت بیشتری داشته باشند. بخش اطلاع‌رسانی دستگاه‌های مربوطه نباید در فضای دربسته باشد بلکه با بررسی میدانی اطلاع‌رسانی صادقانه‌ای داشته باشند.

این فعال اصولگرا درباره اطلاع‌رسانی از اقدامات قوای مجریه و مقننه، گفت: ناهماهنگی دولت قبل با مجلس به سود کشور نبود.  قوای سه‌گانه اکنون در هماهنگی با هم هستند که این موضوع منجر به خروجی واحد به سود مردم می‌شود. در اینجا البته نقش اطلاع‌رسانی حرفه‌ای و منصفانه هویدا می‌شود. به این صورت که رسانه‌ها فواید قوانین مصوب مجلس و یا اقدامات سازنده دولت را خیرخواهانه و منصفانه به اطلاع عموم می‌رسانند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب